連登巴打髮型對決 油頭vs日系

126 回覆
51 Like 166 Dislike

呢幾類型既頭都幾型, 不過好似好少見
一向鍾意男仔日系頭多d!
想問下有無d日系頭兩邊剷少少又好睇可以介紹

有 揾比你
個人鐘意好似韓仔咁有一執仔陰拉左去後面

漏左張

呢張出處係邊

有 揾比你

thanks

等多陣 返屋企先揾
油頭/all back一定要有陣佬味先型,例如咁:

失敗作:

講左幾多次外國係無油頭/all back呢d term
Brad Pitt係slick back
下一張係side part
下兩張係messy pompadour/quiff
頭兩張classic少少既髮型當然要有佬味
但你試下key後兩張落梁朝偉johnny depp到
就根本唔係果回事
唔係露親額就all back油頭

香港有

即係香港人on9

其實我覺得下面個2個都幾好睇啦
咁都算失敗作 ?

油頭fans

你遮黎做乜 遮上唔遮下

剪個頭髮都影咁多張相

自戀但又唔自量下

有 揾比你

thanks

等多陣 返屋企先揾

唔知巴打咩樣 咩都有d 全部兩邊鏟少少

漏左張

呢張出處係邊

之前有巴打剪左呢個柒頭上黎開post求救

有冇LIN?
搵唔到

香港有

即係香港人on9[/quote]
其實點叫真係冇乜問題
唔洗下下跟鬼佬既
all back都算係香港特色

髮質問題好難做得似
[quote]想問下有無d日系頭兩邊剷少少又好睇可以介紹

有 揾比你

thanks

等多陣 返屋企先揾

唔知巴打咩樣 咩都有d 全部兩邊鏟少少
/quote]

有冇睇中邊款

我係類似呢種 應該當邊一派?
(天生頭髮淺色 連顏色都似)

我係類似呢種 應該當邊一派?
(天生頭髮淺色 連顏色都似)

油頭隊

人地鬼佬訓醒就己經咁

漏左張

呢張出處係邊

之前有巴打剪左呢個柒頭上黎開post求救

有冇LIN?
搵唔到

[突發]朋友剪柒左個頭仲有冇得救🙏
https://lihkg.com/thread/144646/page/1?ref=ios

人地鬼佬訓醒就己經咁

平時d地盤佬粒住頂安全帽,一收工個頭基本上個個都係咁,型唔型未又係睇樣

香港有

即係香港人on9

其實點叫真係冇乜問題
唔洗下下跟鬼佬既
all back都算係香港特色[/quote]
而家就係講所謂all back都有好多種
比比鳥頭賭神頭碧咸頭郭富城頭
邊個係富香港特色既all back?定你眼中全部一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞