全世界集中火力係新屋嶺上面唔該

1129 回覆
1535 Like 18 Dislike

黑警冇否認過新屋嶺強姦傳聞

Push
有hard evidence既野大家廣傳左未呀? Translate then tweet左未呀, 唔好冷處理呀, 有曬evidence既濫暴酷刑唔怕炒車之剩, bad enough to ask for international help ga, 無理由唔推爆佢!!
至于强姦,懷疑可能有人被强同已經有人被强係兩回事, 中共一向多fake news, 大家轉發呢d得朋友講既資訊要小心, 無hard evidence 既係”懷疑”唔喺”已經有”, 好似太子站單野, 明明警察無差别打人恐襲乘客有哂evidence, 要你cctv交代已經好合理, 但而家shift哂去有死人, 而家你濫暴到甘開個記者會只係講有無死人?係咪無死人就係我地overreact? 同樣, 係咪無强姦既話,抬女仔露私處, 男警亂search女仔身, 脫光搜身就無問題?
721 811 831
721 811 831
黑暗地方
大大力推
新屋嶺輪姦慘劇
唔好講推 將所有核彈列明黎推post 不能被習慣任何一樣 屌你老母黑警死全家!

1. 射頭+射眼
2. 721無起訴 警黑合作
3. 狗扮示威者 記得所有違法野都係啲臥底做
4. 無理由無差別不合理濫捕 拘捕後繼續用武力
5. 室內開槍漠視人命
6. 過份使用武力 打人同虐待人
7. 冇委任證+遮面 唔可以習慣左冇委任證
8. 過期催淚彈 揚左後繼續射 特登刻走日子
9. 警黑勾結 警藍勾結
10. 過度濫權 個個開工前食興奮劑
11. 光明正大講大話 +誣蔑市民+陷害市民
12. 公然拆證物+陷害
13. 新屋嶺強姦及歐打
14. 無視任何法律及指引 警權過大
15. 近距離、無警告下開槍
16. 831事件 歐打市民 趕走記者 唔俾救護入 草菅人命 殺完人事但扔條屍出黎 再自己定義無可疑
17. 被影到不只幾次喺醫院/黑房歐打市民
18. 非禮女手足
19. 喺多個狗鐵濫捕 虐打市民 漠視人權

佢地搞到香港咁樣 人人都生意差冇工開佢地仲計ot幾萬蚊準時出糧一定唔驚,諗計斷班撚樣既飯碗
香港人唔再需要唔保護市民既警察!!唔想再出糧俾一啲開槍打我 用棍扑我既人

有手足想加減借用隨便
五大訴求 缺一不可
清算警隊 血債血償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞