全世界集中火力係新屋嶺上面唔該

1129 回覆
1535 Like 18 Dislike
諗好多都有睇過呢個post,未睇嘅麻煩睇睇,佢仲有上一個post, total兩個

我係尋日開新屋嶺post嗰個人,我有嘢想補充下
https://lih.kg/1554008

我個人係傾向相信佢所講嘅野嘅,所以有啲睇法想講講

戰略角度講一講先,太子站死人單野假設真係死左人,而我地逼到出黎嘅話,警察都仲有少少可能話係個示威者想搶槍,反抗之類黎講,再仆街啲可能話示威者豬隊友殺錯自己人,再加上人證已經好難再搵到,物證又全部係佢地身上,點都會俾佢拖到一段時間。

但新屋嶺就唔同,酷刑同強姦全部都係屬於執法以外嘅野,簡單黎講你執法嘅時候無論"幾唔小心,幾咁過火都好",都係無可能變到強姦一個女仔或者事後打到個男仔骨折。或者酷刑可能難講啲,你見班警察仲spin到話之前一早有骨折。

但係強姦,係真係冇撚得spin,如果我地咁唔好彩搵到個受害者or同受害者有直接聯繫嘅人接受到記者(有公信力團體)訪問,警隊基本上係冇撚得走,當一個政府團隊係有強姦犯而無人被捕嘅時候,世界上冇一個國家係有咁嘅政治能量去繼續支持呢班人,姐係話無論香港政府定中共都要局住同警察割蓆,如果中共仲夠膽支持香港警察嘅話,就係同全世界嘅文明國家宣戰,等同宣告自己死刑。

呢個係一個好好嘅方向將中共/香港政府同香港警隊打散,分化嘅機會,亦係暫時唯一一個最有力將所以香港警察打落十八層地獄永不翻生嘅方向,勁過獨立調查委員會9萬幾倍,大家一定要幫幫手搵到有關人仕出黎做一個訪問,記住唔一定要本人。

以下係我少少個人感受

好多人話輪姦要fc fc,我fc你老母呀,當初傳酷刑虐打骨折同輪姦係同一時間出現,但係個個就信虐打冇人信輪姦。你諗下個啲骨折手足差不多全撚部要係醫護講翻出黎,港台節目播出黎,佢地自己本身係受到嚴密監控同長期折磨,好多已經驚到唔敢亂講野,俾警察輪姦嘅女仔可以有幾多個,佢一出聲講個情況,一搵就搵到出黎啦屌你老母

同埋個啲堅持要被人強姦嘅女仔出黎講翻,如果唔係就繼續等班撚樣係咪弱撚智?以前你講出黎就話有警察同法律維持公道,而家佢地講出黎邊個保護到佢地呀,連登仔呀?定和理非呀?又唔撚係提供保障保護佢地成家人身安全,人地被人捉左身份俾人知道哂,成家人一撚定俾人長期監控,先唔論佢地心理創傷,佢地都要保護佢地家人架。

新屋嶺慘劇
推爆佢
屌唔記得講我覆一個新屋嶺post嘅時候,仲有個殭屍account 出黎搏我,個下令我更加信新屋嶺嘅事
推呀
被姦嘅受害者會有被自殺嘅危險
點保護佢地係最重要
終於醒覺。 新屋嶺先係核心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞