[連登力量]因支持抗爭而被舊客罷食 長沙灣‘四喜麵包‘老闆哽咽:香港人明白我就可以了

1581 回覆
3324 Like 12 Dislike
排隊去買啦 重等
香港人仲唔係即刻去買月餅慶中秋?
買到佢冇貨賣🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
華爾登果間有但係買就快
幫手啦大家,
又話香港人最多就係錢
咁快冇晒
呢幾日去買
手動轉【白宮聯署 - 更新 09.09.2019 】
當我知道尋晚「最喜愛香港小姐」嘅投票數係 176 萬,我有啲想喊。

1/ 每個聯署簽一個好嘞。簽完記得MARK返自己簽過。

2/ 簽署>等電郵>確認簽署>叫十個朋友簽

《未夠數》
==========
請求美國派美軍拯救香港巿民(最後兩天)
https://petitions.whitehouse.gov/petition/send-military-force-hong-kong-save-citizens-massacre-carried-out-hong-kong-police-beginning-11-aug

香港政府及警察策動831太子恐怖襲擊,請美國予以制裁
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-hong-kong-government-its-state-terrorism-conducted-prince-edward-train-station-hong-kong-831
-chinese-college-students-who-disrupted-otherwise-peaceful-pro-hong-kong-protests
買一打呀屌你地快手啦!
1530 現場有10個人排隊中
 長沙灣青山道500號百美工業大廈地下B6-8號鋪(荔枝角B1出口)
星期一至六: 06:30 - 19:00
星期日:休息.

一陣就去買
組團買唒佢送比老人家
支持既同時麻煩大家記得罷食濕鳩集團
要堅持呀!
hktv全部冇晒貨啦
放工立刻去買!
比賽,睇下你整得快定連登仔買得快
lp
出錢
Push
唔食都買 送禮
我要買月餅!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞