羅范椒芬:有證據有女仔做「#慰安婦」同示威者 #免費造愛

767 回覆
365 Like 1940 Dislike
老女人 成個腦得做愛
人一藍,腦便殘
嗰個係佢羅太呀媽嚟架
係佢 個仔老婆嚟,又係村口隻狗講,食完仲周圍唱,無口德,衰狗。
我都有證據!
大家唔好當飯焦係傻人講廢話,佢好明顯係做緊期望管理,我相信新屋領有女義士被女女女會好快有實質證據爆出,佢地宜家大力抺黑女義士係想拉籠中間,或者淺藍去認為呢班人本身都係道德敗壞,真係比黑警女女女都係抵死,或者都唔係咩大事,佢地本身都成日亂攪關係,唔好中計 我地既敵人唔係想像中咁無知,每講一句都係精心設計的
DLLM 呢條仆街幾時死,咪撚出嚟鳩up啦
因為警犬女女女女示威者
所以佢地作野想反擊
希望唔好搞咁多fake news fake圖去誤導外國媒體
因為外國媒體係好專重佢哋嘅專業同職業
如果誤導咗佢哋會被佢哋轉風向
亦都係藍絲想希望我哋做成咁
各位要留意
我真心㗎
lm
我做愛羅范椒分
真係好嘔心
以下幾點各不相干:

1. 據非正式統計,通常話聽朋友個朋友講嘅事,個事主通常都係講嗰個人

2. 今日有人話聽朋友嘅朋友講有14歳妹妹向”義士”提供免費性服務

3. 羅范椒芬1953年出生

4. 1967年香港六七暴動

5. 1967-1953 = 14🤣🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞