羅范椒芬:有證據有女仔做「#慰安婦」同示威者 #免費造愛

767 回覆
365 Like 1940 Dislike
on撚鳩
聽聞羅范椒芬做共產黨既慰安婦 係共產黨高層既朋友既朋友講 但基於安全問題 唔可以俾到證據
總之佢就係雞!但個閪臭到無人肯屌 個樣又閪 而家係到屈人喎
Fanny Law Fan Chiu-Fun, the former Secretary for Education and Manpower of HK, spread the rumor that some young girls, who has been misled into offering free sex to the protestors. What a shame on HK goverment!
@Jkylebass
@marcorubio
#hkpolicebrutality #LiberateHongKong
條八婆自己做慰安婦俾狗屌就有份
不推post 唔好哂大家時間
我樓下個阿叔話佢都試過
但羅太個閪太臭,佢射左一次就頂唔順
tui
屌佢老母,咁都講得出口
垃圾

你免費做愛都冇人搵啦
你偷渡黎架?宜家咩年代啊,仲慰安婦
佢點知呀?佢係前線勇武? 定係佢想提供服務呀?
證據?689佔中夠話有證據 on9
我覺得連登好多人係升UPVOTE 所以尻黎
垃圾講野唔洗成本?推到佢仆街
羅太 大家都係女性 唔撚洗咁講野呀?
基本尊重兩個字都唔撚識
抵呢個香港政府無香港人去尊重
羅太 你有孫架啦
積下陰德啦
個仔個朋友嘅朋友 道聽途說
有本事就拎證據出黎 咩叫家庭原因唔拎得出黎
如果可以無證據指控 咁天下大亂啦
野可以亂食 說話唔可以亂講啊

網上wiki無相關資料 見唔到你兩個仔幾大 不過由一啲新聞到見到 可推斷你個仔都應該3張幾 (https://eastweek.my-magazine.me/main/83352)
咁你個仔個朋友嘅朋友 理論上都係3張幾掛
3張幾 成年人 正路都應該有正職 好人好姐去做慰安婦 你覺得合理咩
如果你真係覺得班示威者咁低劣 唔係更應該拎證據出黎指控咩?
唔好話拎唔到證據 或者因為係朋友 所以唔好意思拎證據指控啊
對住啲示威者更加要曉以大義嘛

咁無恥都有
真係好火
想帶風向?收皮啦!
佢可以收錢?
建制傻系 埋沒良心

臭ga
話晒有名有姓就咪撚做埋啲on 9嘢啦
嘩我屌你老母啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞