屌!已fc!有14歲嘅俾義士女女女呀

310 回覆
175 Like 1376 Dislike
出咗個54歲版本,要唔要又討論下?
【網傳54歲女士被灌輸天使 成「前線」泄慾對象】
Dllm88
你老母樓主畀人屌完仲推
on9 標題黨
diu你 呢d咪標題黨囉
完全封鎖「碌Jer」後將隱藏所有該會員的主題、回覆及被引用回覆。如日後需解除封鎖,請於「帳號」內的「封鎖會員」中設定。
屌你
已block 柒
樓主係on9 大家唔洗回
潮文
on9樓主
on99
我係一名今年44歲的男仔,本來我對政治不聞不問,由於朋友都有去撐警,所以我因為不想不合群而參加,之後識左一班人,個班人一開始好好,係集會中保護我地,之後都有約出嚟食飯,有一次佢地叫我同朋友上佢地屋企,傾計途中話我地43-56歲男人係撐警天使,手足同各位都係活動日日付出,所以我地應該係身體上安慰佢地。係酒精既影響下我地都比左第一次佢地,之後佢地係咁約我地,每次都有唔同男義士同我地.....

我亦第一次試大麻,食完我控制唔到自己,計落我比7個男義士曾經身體上傷害....
每一次都同我講話男人同男人唔會有BB。

最近我發現我後面生到一粒粒,我偷偷睇醫生,發現自己除左中左幾隻STD,仲中埋HIV,我同媽咪講,佢知道之後好心痛係咁喊,我爸爸平日好惡,今次喊到暈左,我好後悔,我好污衊,我希望其他同我有同一樣經歷既男仔企出嚟,今日我要去再驗多次,希望有唔同結果,係我親手傷害咗我父母嘅心。

撐警的44歲金茶王楊智勇
樓豬我真係屌你老母
標題黨
封鎖 留待觀察
( Show Blocked User - 碌Jer )
十四歲既麻甩佬比人女女女仲要有左。

呢個劇情真係...
唔識英文打番中文啦
Fact check都未識就fcfcfc
Fact左係邊 你老味
常威
直接d啦
義士強姦阿婆隻豬
高興未
屌你地識唔識用不推文回覆呀

回正題,屌你老母標題黨講撚左幾個月,你呢幾個月黎第一次上連登咩屌你老母?好撚好玩呀撚樣?單機連登啦垃圾
浪費我時間block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞