屌!已fc!有14歲嘅俾義士女女女呀

310 回覆
175 Like 1376 Dislike
是咪弱智
请大家看紧你们的父母😔
-
【網傳54歲女士被灌輸天使 成「前線」泄慾對象】

網路流傳一名54歲女士自白,講述由一開始對政治的中立態度至後來成為坊間口中「義女」的公開泄慾對象,最終走上終止懷孕(墮胎)手術之路.....

「 我係一名今年54歲的屋邨絲奶,本來我對政治不聞不問,由於街坊都有去撐警示威,所以我因為不想不合群而參加,之後識左一班人,個班人一開始好好,係撐警集會遊行中保護我地,俾我哋一個空間可以放心咁毆打反送中人士。之後都有約出嚟食飯,有一次佢地叫我同另一位女街坊上佢地黃大仙嘅屋企,傾計途中話我地40-55歲女士係「愛港天使」,各位伙記手足係前線日日付出,返到屋企飯都冇啖食下,我哋日日開「OT」,老婆就走去同人玩3P,所以我地作為「天使」應該係身體上安慰各位伙記。係酒精既影響下我地都比左第一次佢地,之後佢地係咁約我地,每次都有唔同男士同我地.....

我亦第一次試大麻,食完我控制唔到自己,計落我比7個男士曾經身體上傷害....
每一次都同我講話唔用安全套只要唔射就唔會有BB。

最近我發現我無月經,我偷偷去買驗孕棒,發現自己有左,我同阿仔講,佢知道之後好心痛係咁喊,我老公平日好惡,今次喊到暈左,我好後悔,我好污衊,我希望其他同我有同一樣經歷既女士企出嚟,今日我要去做流產手術,我親手殺左一個小生命。

愛香港的54歲女士」

相關流言最近甚囂塵上,不只一宗,在此,本專頁勸喻各位子女看緊你的家長,而所有女士也請妳們必須學懂自愛。

#54歲女士 #54歲女士自白 #天使 #護港天使
成個故事最大既敗筆,係「流産」呢兩個字

係香港要會合法墜胎就要去家計會,咁經過兩次到診,先會決定可以做手術。

咁經過左呢一大輪野,應該知道係叫「墜胎」手術or「終止懷孕」手術。

叫得流産係唔小心冇左個B。咁即係唔小心自己流產,仲要搵示威者買單?
大佬呀
內文已經假到咁,post出黎乜?
唔通寫義士格劍你又post,又要大家反擊呀?
無養份既文就唔好浪費網路資源… 正常智商都唔會信啦…
咁叫已FC
連登仔個個開個ACC 扮藍絲,都可以製造有一萬單藍絲/警察強姦示威者嘅fake news啦
信都白撚痴
樓主收左幾多錢
假標題都算, 重要假fact check
直接block 不推文
你老母就收錢
我屌你老母啦爭hit rate
屌你老母標題黨
我都已fc你老母俾狗屌完
屌你老母,政治冷感又點會受朋輩壓力,政治冷感係你唔阻到我
作都唔識作

btw 比樓豬嚇鳩死
呢個時候仲做標題黨,屌你啦
點撚再做標題黨得唔得
標題黨blocked ,呃我入黎睇垃圾post
對唔住
屌你老母垃圾標題黨
F你老母C
負皮block柒上一頁
冷處理唔係支語囉
標題黨, 完全封鎖
就係你依D撚樣濫用已fc
先會有咁多fake news出現
Blocked
屌你老母玩單機啦
Dllm block 9 u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞