STAKE,真正資助前線的加密貨幣

80 回覆
36 Like 91 Dislike
明白,大家都係為件事好,好想幫前線

不過如果幫到人咩方法都無所謂,都贊成

兄弟爬山各自努力
不如用eca,我有好多可以tip比手足
eca
咪再亂畀tips,坐艇坐足半年
eca
我諗我你同group
好簡單一句,點解唔用bitcoin
垃圾貨幣打手,膠都廢事俾,係到食人血饅頭
幣少你好,今日有幾多水魚落疊?
不推文回覆+report
Itd0g
真心?
自己入一堆 然後想谷起個幣值放出去
不推文回覆+report
ppp
做多左啦
直接Eth就得,想出隻altcoins嚟水鳩人,出完又要上交易所又手續費,信你個個都on9,順便block柒左你
想食人血饅頭? 屌你老母
前線既計劃我要暗示既 上文已係極限.
或者係因為咁樣而局限左我說服巴打既想像.
係度向你致歉 要同其他募資計劃一樣 講個信字
我地都好忿怒有d募資真係cap水
打算cap 幾多水?
大家可於連結查看STAKE資金的來龍去脈, 資金用途將在此公布及討論, 在blockchain上一切公開透明!最重要是匿名😉

https://etherscan.io/token/0x9d5fa9654a9409209d5f86c0b6a68227895bc7d7
一句前線秘密就要人信你...
難d囉
係有心既就比多d料
唔係唔好怪人屌
痴撚線

當你ICO全部賣晒最平1ETH/999Stake,你可以換1,000,000,000,000 (1 trillion)以上ETH,市值182 Trillion美金,高過黃金、全球股票市值同貨幣供應總量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞