STAKE,真正資助前線的加密貨幣

80 回覆
36 Like 91 Dislike

https://www.facebook.com/STAKE-107886023907915/

香港正處於危急關頭,前線一直都需要真正的抗爭裝備及消耗品。

但是至今的眾籌,不是無助於前線就是騙人的。幾千萬甚至上億的善款,前線幾乎體會不到。

為此我們一班瞭解加密貨幣的人,在此提供一個匿名的集資渠道,此渠道籍ETH(以太幣)募資,並成立加密貨幣STAKE

所得ETH(以太幣)將交由某前線物資團隊管理及分配,如果此事成功,才會公開此管理團體的資訊,資金將用作民軍訓練/民軍軍備購入/保釋拘留人士/聘請律師團隊/支持前線義士對抗黑社會勢力/對抗一黨專政/迫使政府滿足五大訴求/懸紅通緝濫權黑警/懸紅內部人士公開CCTV等...

STAKE token將以ICO形式發放,市民只要把ETH(以太幣)發送至地址

(0x9d5fa9654a9409209d5f86c0b6a68227895bc7d7)

則相應數量的STAKE token將立刻回送至發送者的以太錢包。

備註:(開始的兌換匯率將是1ETH/999Stake,結束時的兌換匯率將是1ETH/9Stake)

STAKE成立目的有3大目標:
1) 解決前線示威者的燃眉之急 (基本溫飽、真正裝備及短期醫療費用)
2) 使STAKE擁有其支撐價值
3) 使STAKE能夠充當「積分」(你懂的)用途,在香港各處良心小店流通,我們亦嘗試將之上線到交易所,增加其流通性。

林鄭指出年青一代 have no STAKE of HongKong, maybe you are right, but we are the future and you are not.

這是STAKE名字的起源。

有任何疑問或求助請 telegram : yunghk / k1r1t00

希望佢哋唔會太快搵到我,就算我被自殺,仍會有此基金的繼承人繼續協助各位。

STAKE,真正資助前線的加密貨幣😇

*此貨幣由素人發起
**你地既錢絕對會去到前線
***請你明白紅字既意義

----
註: 呢個lihkg acc係公廁, 有咩搵返文中tg既人, 請勿見怪
直接用bitcoin/eth 已經做到匿名
點解仲要用你個個下一個幣少?
P牌一嚟就屌
mark低先
成立目的第2點會點樣達到?
same question here
幫手推咗先 冇人討論
信你一成
我覺得唔對路質問有咩問題呢啲嘢唔問清楚 遲啲又係捐咗幾十萬先集體抄車

定係你係分化撚?
原來打手 無嘢了
唔好屈 我出完呢個po都未同其他成員講 點黎打手
咁都分化撚

我贊成問清楚 但語氣可以好啲
嘅然都係同路人 一嚟就罷低粒膠
佢唔係p牌
上左好多年連登架啦
質疑下其實好正常
始終涉及金錢
其實我知我地煩過其他募捐方式。
但係佢地traceable既方法係做唔到某啲資助

希望大家支持
聞到cap水既味道
有任何疑問或求助請 telegram : yunghk / k1r1t00

有乜嘢咪係度傾囉, 做乜要tg...

同埋我用ETH同用你STAKE有乜分別
你咪一樣一黎就標籤p牌
btw 依家連emoji 都唔俾人用
如果真係唔係p牌 我道歉

只係覺得頭幾個comment有時對個post有幾大影響
當然如果樓主idea係有人buy嘅 就會有討論空間

希望你都明白
用ETH咪得 洗鬼整隻新幣
呀梅,給我十個饅頭
agger
我唔係分化…
但可唔可以畀個原因點解要整個新cryptocurrency 出嚟,唔係得個名唔同就得
你個cryptocurrency有咩價值?同eth個backend有咩唔同?技術方面係點?有冇得好似eth 咁opensource畀人睇下?

同埋你點可以保障其他人唔係畀你呃錢?好多幣得個gimmick,一ico完個創辦人呃完錢就冇晒價值
你地係咪幫手deep web買裝備先
你要人科水
你都要講下你有咩selling point架大佬
on9,你隻stake個value係0,咁有咩用?
走啦人血饅頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞