FiveM GTA RP 宣傳,香港風格伺服器

57 回覆
9 Like 15 Dislike
個ser主最搞笑,一面話咩要平衡,一邊就係咁係度奶班老闆鞋底班老闆唔中意警察揸正黎做,就一句話人failRP,仲要係咁叫個咩軒哥admin將人救起又殺左佢,真係好撚RP比人踢爆就ban人del留言,仲要係ingame個電視整光復香港時代革命,自己明明就做緊共產黨先做既野,玩滅聲,仲話自己係香港,我香你老母啦,今次真係點都要割,屌你係度扮民主,點知自己都係共狗
你都呃咗咁多人課金啦,都賺唔少啦,收手吧,唔好再害人了
班admin同老細fail rp就得,我地冇課金既唔小心車死人都可以比人ban,一句我唔信你唔小心,玩撚曬
共產黨萬歲!
HKSAR都係開左無耐 ser主都比心機整同聽人意見 好過呢個不知幾撚多倍
彌敦道你無閪入去等做grad din毒撚啦
聽講孤兒島都係新開 大家一齊玩新ser仲好啦 等大家知佢個server幾撚垃圾 同淋病一撚樣 一面話自己愛港 一面就搵班黑警打9香港人
之前孤兒島公測玩咗兩日,好民主,畀咗啲意見佢哋,D admin好肯接受人哋嘅意見,好過第一城個共產ser多多聲!大家一齊入嚟玩啦,玩民主ser好過共產ser!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞