FiveM GTA RP 宣傳,香港風格伺服器

57 回覆
9 Like 15 Dislike
push
多唔多人玩
你老母 垃圾共產ser 粒聲唔出踢曬d幫咗你兩個幾月嘅admin 利用完人就自己開搵錢ser r人贊助 完全冇理由 鍾意ba邊個就邊個 仲開po招人入火坑?
玩過一排 小圈子問題好撚嚴重 完全唔受新人玩 我哋d新人入去就好似做奴隸咁畀你哋玩.....
空穴來風必有因呀上面兩個p牌仔
多謝推po喎
其實佢有搞個投票俾唔俾返你入嚟,但係大多數人都唔支持你返嚟,鬧人之前可唔可以諗下你自己嘅形象係點?
入過SER挽左一排,老尷到仆左,不斷改名,換湯唔換藥,小圈子SERVER,之前仲要改個discord名叫做連儂牆? 唔明白改連儂牆既意思係為左咩? 為左追潮流用噱頭吸引人數? 時代革命左咁多日,都唔見你地出過去 光復香港,日日見discord成班人圍威喂,最撚搞笑就係,每個SER都有既通病,admin一定有一兩個係on9,有個ADMIN叫lucky自己輸game或者追唔到人,就會話人FAIP RP。明明條rules未更新未加上去,自己內部開完會,當全部人都知,之後話人FAIR RP ☹,一直ban緊D唔岩自己風格既人走X_X
一堆p牌,明眼人都知乜料
乜料
得罪人?
呢個ser主得罪唔少人㗎啦 淨係server名都已經改咗三四次 連登開po又開咗三四個 好心就檢討下自己啦 人哋畀意見又唔聽 共產到呢
不如你諗下特登整個連登帳為乜 你估淨係攻擊你咩 好撚得閒呀 係唔想有人再入火坑呀
唔啱你心水嘅人就踢 小圈子到
你係一踢踢曬我哋成班差佬喎 問題係我哋完全冇fail rp 純粹係做返差佬嘅本份 拉咗d贊助人幾次 阻住班贊助人搵錢 同埋你其實自己都認咗係小圈子 投票?你踢曬d人走之後投票?wtf? 仲唔撚係小圈子? 仲唔撚係共產?
你哋班admin fail rp就得? 利用admin權力 殺完人又返生人 殺成十幾次? 睇人位置?隱形偷聽?隱形殺人?你估我哋唔知咩 總之就你哋做乜都得 鍾意ban邊個就邊度 我哋一做d唔合你心水嘅嘢就踢人走
共產黨萬歲!!!!!!!!!
淨係踢你兩隻老鼠屎都叫踢哂
撈黑果陣亂咁殺人,做差佬果陣又亂咁殺人
而家你地應該開心先岩喎,你地自己開ser冇人阻你地濫權
自己開ser臨走前仲話要搞亂人個ser喎,邊個唔嬲?
真係同現實d狗一樣,覺得自己係做緊本份
咩叫亂咁殺人?打劫有錯?d人唔識俾反應 唔識玩rp 係我哋嘅問題? 仲有,係人都知現實d差佬係狗啦 不過你明唔明咩叫rp 分返開境內境外啦 自己連rp都唔識玩學人開ser? 仲有你唔係踢2個 你係踢咗4個 冇原因咁踢
共產黨萬歲!!
同埋我哋做差佬嗰陣 都係想大家有d交流啫 掃下毒咁樣 之後d贊助人畀我哋拉唔開心就踢曬我哋? 個ser根本靜到蚊都瞓得著 成班淨係識玩車
贊助人講咩就咩 roleplay? 完全唔理d新人 開個ser就畀你哋自己小圈子玩鳩d新人
完全唔理新人都講得出,抹黑冇界限
如果真係d人比你地拉唔開心就踢哂你地使等而家?
之前傾又傾過都唔合作下,你自己開ser冇人阻你
但係自己開ser之餘仲話要搞亂人地個ser喎
我係你地就放d時間落自己個ser度喇,哂時間做d唔損人又唔利己既事
希望你地d新人接受到你地所謂既rp
講事實又話抹黑 真係同共產黨一撚樣架喎 冇見過一個新移民玩呢個ser超過三日
你係一踢踢曬我哋成班差佬喎 問題係我哋完全冇fail rp 純粹係做返差佬嘅本份 拉咗d贊助人幾次 阻住班贊助人搵錢 同埋你其實自己都認咗係小圈子 投票?你踢曬d人走之後投票?wtf? 仲唔撚係小圈子? 仲唔撚係共產?
P牌有乜問題你個server真係垃撚圾到狗也不屌玩咗幾分鐘,全部明白點解你地個個post都比人屌。好心學下人地 彌敦道,HKSAR,香港倫敦啦
屌你老味成班小圈子圍威喂
玩過咁多ser你地都算最撚垃圾
HKSAR RolePlay GTA5 - Fivem 新Server
https://lih.kg/1566473

玩依個都唔會玩你個垃圾第一城 之前叫香城ma 唔好諗住改咗名可以洗白 成班圍爐打飛機 小圈子
見依個ser幾有趣,玩左幾日。ser主太好人不過香港倫敦都唔錯。倫敦ser主好有心機整個server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞