痴撚線,又有墮樓身亡,今次到鑽石山

408 回覆
512 Like 43 Dislike
估嚟做乜?行動啦,宜家仲有大批人係太子站請願,又有人想文事訴訟方面做到黨鐵交出該晚嘅cctv片段。不如想啲實際又可行嘅辦法好過。胡思亂想
被自殺。。。
冷處理呀 dllm 會傳染嫁
鑽石山火葬場,早上10時30分,一名女子由思親堂高處墮下,倒卧地面,昏迷不醒,地面遺下血迹,救護員接報到場,將姓陳(73歲)事主送聯合醫院救治,惟經搶救後證實不治。警方初步調查相信陳婦從上址一樓層墮下,警員於現場撿獲遺書,事件無可疑。據了解,陳婦有身體病紀錄。

第一單係老女人
有幾個都好老下,果啲要踢走先
痴撚線架
大家可以試試喺屋企攝一張不自殺通知書
831亡者
珍惜生命,抗爭到底 /
其實不嬲都多 第一日住香港咩
痴撚線有冇咁多啊
你估完之後有冇行動?如果你對呢件事係唔會有任何行動嘅就專注翻有更多證據嘅post,講左好多次自殺事件要冷處理,簡單黎講就係自己知就好,自己覺得有問題就自己查一查先,再將懷疑放上黎一齊討論,唔撚係一見到有人死人就,哦,中共做嘅,政府做嘅咁撚on9

定係你唔care其他有可能自殺嘅人會睇完呢啲post跳埋一份?自殺係會傳染架
七個人失蹤,七個人跳樓,重要係一日之內
但如果係太子遇害既手足 條屍擺到今日都硬哂啦...
應該唔係太子手足黎既...
老實講,老人家好少自殺
家陣講緊match太子果單呀巴打
cls 有無咁喬
場運動未出之前香港已經每日都有起碼一個人跳樓,唔係我點會改呢個死人名
若係家屬即使係自殺,正苦同黑警也是原兇
頂住啊
到底仲要有幾多義士犧牲政府先肯收手呀DLLM
日日都有人跳真係睇到好心痛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞