痴撚線,又有墮樓身亡,今次到鑽石山

408 回覆
512 Like 43 Dislike
冇錯
我信
中共滅口手法
push
你邊度睇翻黎,有冇一絲證據?而家成個連登全撚部都係謠言,全部都冇證據,全部都係鳩估,睇左咁撚多日,到而家呢一刻都仲未有真實證據嘅話,就收翻埋陰謀論,推多啲有實際作用嘅post,唔係話唔查,但係唔撚好再鳩估當事實
你未見過唔等於冇
大膽假設,小心求證
估有咩問題?唔通你仲旨意政府會主動承認?
《[突發]「一定」係黑警滅口》

我呀媽個仔個朋友個老公個親戚個女個同學話呢期所有命案都係黑警做,Fact Checked,一定一定一定係黑警做!CLS

其實討論話好可疑好鬼冇問題,但點解會咁多人未fc就咁肯定「一定係xxx」 用肯定句作出嚴重指控炒多幾次車會好似藍絲咁有狼來了效應,下次作出嚴重指控啲人會覺得示威者又陰謀論上腦
被自殺機會高,點解親友忍心收口?
平時邊有咁密集跳樓?p<0.05就一定
係咪太子死者家屬定當晚救護同消防? 一日六單似比人推落樓..
滅口!?!?!?
本來被打到骨折/內臟爆破,死唔去。被跳樓,含包散,推得一乾二淨,插贜遺書/WhatsApp tg 記錄,藍絲再踩多腳「遭蹋寶貴生命」……
平日其實都好多,只係你留意多咗呢類新聞
已經match咗
啱啱好7個。。。
要搵到呢六個人嘅家屬,再問下佢地831有無去過太子。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞