[行動post] 聽日就9.7 所有人唔該入黎睇攻略

764 回覆
563 Like 2 Dislike
我覺得勇武有樣野要大家100%界定清楚,
依家唔好諗你做乜野會坐幾年,
依家你亂拋垃圾俾人捉左去 新屋嶺果班傷者
其實有無人搵到佢地 下場都係慘過死 捉左打完一身,
放返出黎再俾中共私了 講真,
真係唔好再俾人捉左去 太危險 一定要救返出黎
tui
Tui
好多人仲以為真係要入機場
Tui
所以要推呢個
#Chinazi
畀一百蚊坐機場快線,由朝頭早坐到日落,都仲有得叉電的添,
.
朋友係青馬做收費員,代朋友post

1.每位收費員開站果時都有1500做銀頭
2.收1000蚊必需登記車牌及通知控制室
3.收完錢要入布袋然後掉入有入冇出既夾萬
4.每個收費站開啟時間係45-105分鐘
5.衝站靠收費員親眼睇到車牌先可以罰錢(睇唔到要自己比)<< 唔建議連累職員
6.交更時間有3個 早上6 下午3 晚上11
7.控制室睇橋情況既CCTV要手動再拉近先睇到車牌(好撚慢)
8.係青馬管制區死火,青馬會派人黎幫你拖車(但可以自己叫拖車)
9.話冇錢比會叫你掉頭(唔洗比錢)
#chinazi
唔明點解過左對上兩次都重係有人信班admin個腦
真心唔明點解過左對上兩次機場同埋睇完事前攻略係重會信班admin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞