[變形金剛] 老 變 集 中 營

548 回覆
8 Like 9 Dislike
新手一問
呢隻抵唔抵玩,見有人放250

黎緊會出無背囊版

呢隻個背成個spi咁我真係接受唔到

有無巴打可以解答下係咪會出隻無背囊版 ,sor9

係,個背包變左做盾

會唔會有圖望下

覆上面位巴打
另外我係新入坑
暫時淨係買電影
想問下大家威將買唔買得過
質素如何?
我見上網d KOL 玩好似唔錯
https://youtu.be/5UjhTHfE3UA[url]碧しの[/url]

有review了

覆上面位巴打
另外我係新入坑
暫時淨係買電影
想問下大家威將買唔買得過
質素如何?
我見上網d KOL 玩好似唔錯

精神好多

個盾成個威將蘋果文咁

真心覺得第5集搞到麥sir個頭成個龜頭咁冇晒霸氣...
不過都唔夠變4格威龍咁樣衰

呢兩隻嘢值幾多$?擺咗都成十年冇郁過

炒近一k

巴打 tg me . https://t.me/Tgcrwgps
星星叫 細個成日睇卡通,星星叫呢種人真係唯恐天下不亂

死撚左喇,今集得番個頭

死撚左喇,今集得番個頭

冇佢少好多樂趣,好多事都係佢搞多黎 ,正式搞屎棍
今集電影版邊度多? 深水埗唔多覺眼,灣仔係唔係多D?
今集電影版邊度多? 深水埗唔多覺眼,灣仔係唔係多D?

電影版多都有,灣仔咪上188 , 銅鑼灣豆豆

Facebook見到,唔知有冇伏
得隻第三廠第三集隻柯柏文同個貨櫃武器庫
有無人買到孩記橙劍藍盾嗰隻柯栢文?
有無人買到孩記橙劍藍盾嗰隻柯文?

模型版會唔會一變就爛

模型版會唔會一變就爛

就係唔知 有冇巴打買過

模型版會唔會一變就爛

就係唔知 有冇巴打買過

我有威將果隻有d位要大力變先變到由其將隻手屈返入個車身入面

模型版會唔會一變就爛

就係唔知 有冇巴打買過

我有威將果隻有d位要大力變先變到由其將隻手屈返入個車身入面

睇人講呢d係詐騙網站,但佢會騙乜?因為貨到付款 騙個地址?見Facebook 好多人上當

今日一入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞