[變形金剛] 老 變 集 中 營

548 回覆
8 Like 9 Dislike

剛剛拎左日版六變獸

下年一月就日版overlord,三月又一隻六變獸(great shot)同福特格蘭

想問下實物有幾大?

我諗住買下年出果隻色。

師兄,How much !

孤仔訂408,walkin買的話,去灣仔玩具街,都係4百幾;反斗城都有,無錯,反斗城都有日版六變獸

好撚型,最中意多變

不過我應該會買三月出的版本,個色好有以前勇者的感覺。

剛剛拎左日版六變獸

下年一月就日版overlord,三月又一隻六變獸(great shot)同福特格蘭

想問下實物有幾大?

我諗住買下年出果隻色。

孤仔訂408,walkin買的話,去灣仔玩具街,都係4百幾;反斗城都有,無錯,反斗城都有日版六變獸

好撚型,最中意多變

不過我應該會買三月出的版本,個色好有以前勇者的感覺。

youtube見出咗隻新柯柏文
由隻頓胎版變做心口之後砌落貨櫃果隻要幾錢???
想問今個月隻再版mp 36老麥幾號出貨
想問今個月隻再版mp 36老麥幾號出貨

行貨出左喇上個月
孤注訂的話有得拎喇

剛剛拎左日版六變獸

想問下實物有幾大?

我諗住買下年出果隻色。

但好貴

剛剛拎左日版六變獸

想問下實物有幾大?

我諗住買下年出果隻色。

但好貴

$600

買來變形真係好高成本
PE老變可以喺咩舖頭訂, 想買PE隻MEGA DORAGON
Hobbybase
得佢拎到貨

貼隻六變支持下先
3廠果隻忍者?
幾正wo, 有冇關節鬆嘅問題?
係啊巴打
無,有合金同齒輪,啪啪聲
不過睇返原來好大隻 , 成3x cm 高??

冇位
官方個啲deluxe, voyager同leader最適合爽玩同收藏
我想問有無人放或者知邊到有得買 想買黎做禮物
黎緊出紅色版

黎緊會再版
有冇詳細圖,又有d興趣
黎緊會再版

Thx師兄
黎緊會再版
有冇詳細圖,又有d興趣

其實我都唔知隻野咩嚟 我淨係知個名叫maketoys mtcd-03

上面巴打提供資料正確,google有大把圖
隻MB-06好正
突然想買mpm-03
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞