(突發)灣仔會展站地盤疑似海水湧入

498 回覆
2078 Like 16 Dislike
抵啦
7點經過睇落都未有問題
成日阻攻, 跳閘傷唔到面個陣,
呢單大野賠死佢
上次係會展望落去,有支燈柱下面不停滲水出地面
“to fuck their pussy" is more accurate than "to have sex with em".
咁開心
上次西九單野最後點?
之前下陷嗰個地盤家下點
期待平時唔理環境問題嘅廢老講:

肯定係暴徒導致全球暖化,海平面上升所引致,

各位巴絲,be water 時都要be 環保啊♻️
中太多tg , 地主公都要水洗眼
頭先10點過海見到狗車到 已經浸到仆街,唔知係海水入定係爆水渠
痴撚線,呢條狗乸咁似凱寧bb,飛哂釘都唔知
https://lih.kg/1541335

9月8
屌你老母 咁幾時先可以火車過海呀
8/9 14:00 美領事館

各地區連儂要人,網上文宣要人!!!
急急急!!!

全民抗爭,長久戰、拖垮邪惡、打倒腐敗

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪、減少淘寶
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點咆哮!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
5. 不要說推,試著將呢段訊息copy and paste嚟推post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 每星期做孝子,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 每星期去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股、少掂中港股票
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.04
你識條春
正野。。。。狗鐵新招
水塘風水陣
再一次吸金
笑撚左
唔好傻啦風水唔係咁㗎
豆腐渣
巴打借英文版黎放twitter可以嗎
劉名
灣仔海水浴場
咩料
最衰都係暴徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞