見到林鄭肯讓步 我真係喊咗出嚟

630 回覆
5065 Like 164 Dislike
事出必有因
條例徹回=當初有錯
即係呢兩三個月嚟嘅混亂都係佢所造成
點補償所有市民同國泰的損失

老實講,我暫時未睇到佢做咗任何一樣嘢

另外所謂嘅徹回,都要睇清楚下個月會議文件仲有冇

會唔會其實係我哋誤解咗

可能佢哋意思係條例已經撤回並將會於明年7月失效

即係得個講字咩都唔使做咩都冇做過一切照舊
香港人唔會再信佢一個又一個既謊言 搞到香港咁 仲同我講撤回? 九月八日見

五大訴求 缺一不可
岩 重要爭取雙普選最重要 不過依個係漫長既
五大訴求 缺一不可!
點撚解會有百幾個負評?咁都收貨?
我朋友死左,唔會原諒佢

9.8 要贏到開巷, 放下成見!!
雙劍合壁 民陣遊行+連登集會!
民陣:維園到美領陰近
連登:美領集會!

The FIVE demands of the protest

1. Full withdrawal of the extradition bill

2. A commission of inquiry into alleged police brutality

3. Retracting the classification of protesters as “rioters”

4. Amnesty for arrested protesters

5. Dual universal suffrage, meaning for both the Legislative Council and
the Chief Executive

FIVE DEMANDS,
NOT ONE LESS.
LIBERATE HONG KONG,
REVOLUTION OF OUR TIMES.
撤左都唔會散 更何況係出口術嘅撤
我老豆老母都識講:你個白痴婆 依家叫人點收貨呀
放心
我地唔會放棄
我屌佢老母
香港人,許下承諾,一世都唔原諒香港警察!

佢呢招好高,依家係睇香港人可唔可以9月8比到個清晰既signal比所有人

求各位巴絲入黎幫手推行動post
【重要】大家聽完林鄭講野,最緊要就係要...
https://lihkg.com/thread/1540056/page/1
缺一不可
五大訴求 缺一不可
!!! 行動post!!! 9月6號!
https://lih.kg/1537822

Push! 和理非都可以做到!

「若我們接受了政府的條件,我們已死去的朋友,是不會原諒我們的!勿忘初衷 五大訴求 缺一不可!」
仲有3個被墮樓
一人讓一步
四大訴求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞