有冇山羊座巴絲吹下水(21)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇山羊座巴絲吹下水(20)
https://lih.kg/afEwMEU

9月7日 (六) 1PM
機場交通壓力測試 (重考)

香港市民:
✅ 以遊客身份入機場觀賞飛機升降
✅ 唔識路就坐多幾轉車
✅ 必需繳付車資乘坐黨鐵

烏克蘭, 法國等其他國藉居民:
各有各做, 自由發揮, 唔割但要小心

另外可參考唔揸春袋揸輸精管方法:
[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1535579/page/1

9月8日 (日) 2PM
香港人權與民主法案集會
美國駐港澳總領事館

留名
留名
留名
新post 留名
鼓巴

得到黨媒認證

#Chinazi旗係一個符號,不斷向世界輸出反共思想!

#Chinazi 赤納粹
Chinazi就係China+Nazi。
赤=共產紅色恐怖, 納粹不解釋。

全民反共 對準政權!
黑警、黨鐵,港共全部都係人民既敵人
而背後一直有一個終極大Boss中共

呢一刻中共絕對係十個煲得兩個蓋,準備爆煲。
今日唔號召世界圍堵中共,更待何時?

用#Chinazi黎connect全世界

1. Connect所有黃絲。
殘酷既現實係,並唔係所有黃絲都支持勇武。但黃絲最驚就係共產黨打到黎,一於用反共connect呢班淺黃!

2. Connect部分中立/藍絲。
中立/藍絲既上一輩,全部都係親身經歷過六四既年代,唔少甚至係大陸生活過。係大陸生活上所面對既不公義、中共點砌人生豬肉、佢地可能比我地感受更深。佢地唔會否認對共產黨既恐懼!一齊黎喚醒佢地對中共既不信任!

3. Connect全世界
Nazi既惡行到今時今日都依然係全世界既傷口,但佢地未必注意到係21世紀有個同Nazi不遑多讓既Chinazi!用#chinazi旗加海量文宣,話比佢地知我地既共同敵人係中共!

目標:全香港市民都知到呢個符號!
請大家用各種創意方法令大家知道呢道Chinazi旗!
記住!存在即勝利!

雙手奉上

= =點解我roll黎roll去都見唔到呢個po,一開完po先見到
我first date最中意叫人飲茶,尤其係早茶,而且係舊式特別茶樓,無野講都可以講下d故事
飲茶同打麻雀係照妖鏡,條友有無時間觀念,對你重視程度,有無禮貌同理心,有無修養内涵,飲食習慣,一野睇曬
date 10次去cafe/睇戲/演唱會乜乜77都唔夠去1次早茶同打1次牌咁高效率
text太多只會消磨你地之間d機會同神秘感,慢慢變text buddy,應該要大量爭取約出黎,text最多係date同date中間用黎保下溫flirt下
呢招感強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞