[問絲打] 咩原因你會飛一個愛你又專一既男仔

79 回覆
2 Like 3 Dislike
想了解吓各位唔同年齡層既絲打諗咩.

有女仔想揾好男仔, 但又有女仔飛好男仔.

究竟各位絲打因咩而飛一個愛你又專一既男仔呢?

最好報埋幾大做個參考
冇新鮮感or冇自由
通常有左感情就唔會飛
其實有時候愛情唔係講條件
唔係一個人夠好就感情永遠唔會有問題
如果兩個人之間冇愛 拍拖只係因為對方好
其實都冇乜意思
要揾個對自己好的人唔難
一個相愛而又對自己好的人先難

愛情係需要有愛 唔係淨係睇人品同性格
你自己覺得既好對方係咪需要
對方需要既好你又知唔知道
覺得同個男仔無未來、或者佢嫌棄你時。
前者會令女仔好唔甘心,似白白付出或者幫人教仔咁。後者真係諗到都心酸,拍拖都係想大家開心,俾最鍾意嘅人挑剔嫌棄真係好hurt
其實都冇乜意思
要揾個對自己好的人唔難

覺得同個男仔無未來、或者佢嫌棄你時。
前者會令女仔好唔甘心,似白白付出或者幫人教仔咁。後者真係諗到都心酸,拍拖都係想大家開心,俾最鍾意嘅人挑剔嫌棄真係好hurt

諗返起都覺得hurt
其實都冇乜意思
要揾個對自己好的人唔難

同我ex 講既野一樣
覺得佢唔係自己既mr right
你自己覺得既好對方係咪需要
對方需要既好你又知唔知道

agger
愛得太極端 愛到完全想控制你佔有你生活 依種人好煩
冇新鮮感or冇自由
通常有左感情就唔會飛

道出了心聲
其實都冇乜意思
要揾個對自己好的人唔難

既然無愛, 咁點解當初會係埋一齊?
其實都冇乜意思
要揾個對自己好的人唔難

因為愛唔係永恆
未玩夠囉
諗唔到
唔愛條仔or愛另一條仔多啲

如果一個女仔 冇曬異性朋友 亦唔會接觸異性 佢既世界只係得番男朋友一個 咁佢仲會唔會唔愛佢
冇feel
其實都冇乜意思
要揾個對自己好的人唔難

因為愛唔係永恆

想了解吓各位唔同年齡層既絲打諗咩.

有女仔想揾好男仔, 但又有女仔飛好男仔.

究竟各位絲打因咩而飛一個愛你又專一既男仔呢?

最好報埋幾大做個參考

識到個私樓仔
淨係愛我專一冇用
性格思想心靈上唔夾都好難行落去

即係佢係大細路一名 成日打機 無所事事
又或者情感上粗心大意 成日睇唔到我既傷痛
咁就算佢好愛我我都唔會覺得開心

即係要錢啦明晒
因為女人係雞係公廁囉 未玩夠
到玩夠喇 就會話點解無好男人 含喇八婆
拍到一個階段 隻字不提結婚
問佢會話冇諗過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞