【Android電話、機頂盒、電視】免費睇Viu、Now、有線、港台、蘋果,向是是但但說不!

139 回覆
18 Like 2 Dislike
裝唔到新version試唔到..
樂視盒子下載到 開唔到黎睇 求指教
要有play store
v38
修復Android 4啟動時彈app問題
v39
- 修復重設多台同步問題
- 自動檢查新網上直播
v40
- minor bug fix
巴士,多謝你一直更新
今次最新version 按左右鍵轉台轉極都係viutv
希望可以修正

我用amazon fire stick , 感激
而家用緊version幾?
對上一個version無問題?
唔知邊到睇到version, 唔好意思
係今日有推送叫我裝既。對上一個version 好好,今次加左米報個個就變左唔可以左右鍵轉台
啱啱試過無問題喎
試下重新開機,或剷咗佢裝過?
我用緊fire stick,有冇方法一著個stick就打開你個app?
我本身有買now e英超plan,如果想用佢係電視睇係咪一定要買佢個盒?
因為佢有送直播台放去電視用
唔好意思啊
我試過好多次刪app 重裝,同埋成個amazon fire 都試過過洗機到重廠setting 再dl
今日dl 左version 42.. 都仲係有同樣問題
eg 係睇緊now,再按左右鍵轉台。理論上以前work 個陣係順序照落去其他台,但佢係
有時可以成功轉到一個台,再按多次右鍵又係跳返去viu,一到呢步
跟住就一路無論接左右,轉幾多次都係卡死係viu 到
不過用跳返主頁再選台去轉台就work 既
係我媽咪唔識咁樣者...成功令佢唔睇無線都成功了。希望巴打有時間先fix 啦
可否影片俾我睇下,由主畫面開始影
個app 幾好
不過viutv 話error
仲有D直播channel , appledaily, 立場個D
撳落去冇反應

用緊安搏最新個隻 ProS K9
左邊個menu係灰色?
我諗你隻firetv應該舊?
或者我出一個version可以show啲version訊息,你再幫手睇下
懷疑係咪android version舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞