[重組傳聞] 女示威者被強姦 武警公安混入警隊 同新屋嶺事件

374 回覆
1074 Like 16 Dislike
我係唔係開膠POST/分散注意既鬼 自己禁一下起底

今日有護士講強姦案講得咁隱悔
護士可能要保護受害人 / 受害人因為進入法律程序唔講得
但大家唔係案中人可以一齊推理下

首先 武警公安混入警隊呢個已經係公開的秘密
幾條片無啦啦講普通話 同志 又無啦啦有五星旗LOGO
根據傳聞同推理, 呢一班武警係唔會入警署既, 因為警署好多非警察人士 (文書,秘書,OGCIO.ETC) 加上警署有好多CCTV, 一除頭盔就玩完
咁邊度可以安置呢班唔見得光既人? 就係新屋嶺
新屋嶺係禁區 記者都唔可以隨便入,曝光機會細, 而且換班可以經文錦道

咁係呢個咁叫天不應 叫地不聞既地方
有外籍女性被控制(武警公安唔會當你自己人,新彊一樣)
而自己又係被國家支持, 亦都可能就換班 一返上去就咩事都無
悲劇發生係一D都唔奇

雖然香港D狗已經係無人性 但我暫時都仲相信唔會衰到強姦
但大陸狗就唔係咁講法 西藏 新彊 大家有眼見
自推10次
自推10次
自推10次
自推10次
有道理
請公安執法同擺個炸彈入警隊有咩分別
黑警除左賤仲好撚蠢
係耳仔邊同佢講你好爽喎 我真係唔會信淨係公安囉
算啦,香港人不願面對
自推10次
自推10次
自推10次
旺角警署強姦案2008年11月
你信唔信?
係有案例, 不過打人到非禮到強姦 的確係唔同程度黎
訓先低朝再覆/推
哩方面猜測係晒時間,到終局畀你知兩邊都有份又點,重點係始終係HKPF 合作之下做。
做其他討論 pls。
[全部人同我入黎]《致眾表》望各位香港市民出自己的一份綿力
https://lih.kg/1532967
推上去
除非我哋掌握到更多資料。
現階段,
只須要記住:係香港警察合作之下哩啲惡行可能
我係唔係開膠POST/分散注意既鬼 自己禁一下起底

今日有護士講強姦案講得咁隱悔
護士可能要保護受害人 / 受害人因為進入法律程序唔講得
但大家唔係案中人可以一齊推理下

首先 武警公安混入警隊呢個已經係公開的秘密
幾條片無啦啦講普通話 同志 又無啦啦有五星旗LOGO
根據傳聞同推理, 呢一班武警係唔會入警署既, 因為警署好多非警察人士 (文書,秘書,OGCIO.ETC) 加上警署有好多CCTV, 一除頭盔就玩完
咁邊度可以安置呢班唔見得光既人? 就係新屋嶺
新屋嶺係禁區 記者都唔可以隨便入,曝光機會細, 而且換班可以經文錦道

咁係呢個咁叫天不應 叫地不聞既地方
有外籍女性被控制(武警公安唔會當你自己人,新彊一樣)
而自己又係被國家支持, 亦都可能就換班 一返上去就咩事都無
悲劇發生係一D都唔奇

雖然香港D狗已經係無人性 但我暫時都仲相信唔會衰到強姦
但大陸狗就唔係咁講法 西藏 新彊 大家有眼見
哩方面猜測係晒時間,到終局畀你知兩邊都有份又點,重點係始終係HKPF 合作之下做。
做其他討論 pls。
除非我哋掌握到更多資料。
現階段,
只須要記住:係香港警察合作之下哩啲惡行先至變成可能

原諒我語氣有少少重
屌佢老母依家香港咩都被滅聲,同大陸有咩分別
極希望炒車, 但係絕對有理由相信真係有女手足係新屋嶺被搞, 呼天不聞叫地不應

想像唔到會有幾撚慘只可以希望如果係真, 當時人可以早日行出陰霾

為左佢同其他義士, 唔好放過班垃圾, 好嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞