[必看] 機場活動分析

552 回覆
427 Like 5 Dislike
一定要留條簡單既撤退路線,佢cut機場快線就唔好搞東涌線,唔係既話困獸之鬥,你要扔哂裝備先走得,又要萬里長征,損耗其實好大。
但假如喺附近任何一個地方有暴力行為, 佢就有藉口, 同時間你破壞咗地鐵站, 作為一個旅客,你點走呢
721 811 831
覺得同一樣嘢同一時間地方唔好做得咁密,要收放自如
因為對家戒心亦會好高 同時間佢地同樣儲緊經驗
麻煩睇返我篇文所講,
唔好帶裝備
唔好帶裝備
唔好帶裝備
因為很重要所以要講三次

講咗重點係變成真正嘅旅客, 用人多嘅優勢 令機場自然塞爆
我去旅行點解要驚畀警察拉? 又點會帶裝備喺身? 冇裝備,剩係去旅行就唔驚畀警察拉
有用必睇
可惜好多手足忍唔住要叫口號
每個星期六或者日就夠, 同時我都想講圍狗屋之類嘅行為,冇必要,亦都虛耗人力資源

對家戒心高唔係問題, 你由一開始應該已經預期對家會有戒心, 而我嘅策略係, 要令到佢特登搵,特登查,都分唔到真假旅客
要成功,大家就要有默契,合作, 而家唔係發洩,係鬥智,

唔好嗌口號
唔好帶裝備
唔好有暴力
推 依個有用
我就覺得 你有張良計 佢有過牆梯 呢句說話2邊都啱用
同埋唔應該輕敵 因為機場真係死路一條 防暴一出 好多人係機場巴士站都陷入極度驚慌

而家睇落癱瘓機場係最好
唔洗佔領
Push
咁當然啦,所以先建議大家智取,
見到防暴唔使理佢,
你唔好覺得自己身有屎,防暴一黎就驚到走,做番去旅行要做嘅野,
大家搭下車,睇下飛機又得,食飯又得
就算佢真係見人就拉,都要分得到邊個係真邊個係假旅客先得架, 你一驚佢咪知你心虛, 事實上你身上冇違禁品,你去旅行又唔犯法, 你真係唔應該驚過喎
如果你身上冇裝備冇違禁品, 見到防暴警察都嚇到瀨屎, 咁仲講咩對抗霸權姐
唔好成日諗住要主動做嘢, 只要人數足夠,被動已經有效果, 假如人數不足, 主動做嘢都係等被拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞