LIVE]東京到京都~東海道徒步之旅(3)

1001 回覆
559 Like 1 Dislike
你地有無用android電話+location tracking?
可以上google maps睇下自己行左幾多路

其實我有帶計步器
計埋3月4日嘅37.75km, 54711步
出發開始已經行左408.93km, 592654步

揹咁多野唔會腰痛?
諗好下次行邊未
其實主線任係護送一心

隱藏主線任務
1.尋找流落民間的一心公主!?
2.護送她到京都
3.得到國王賞賜
4.與一心聯婚

但係一心就嚟變陳皮

陳皮好呀 標本可以擺好耐

陳皮放得愈耐愈靚愈值錢添

All in 一心 成功返回京都
留名
借a/c留名 加油樓主
你地有無用android電話+location tracking?
可以上google maps睇下自己行左幾多路

其實我有帶計步器
計埋3月4日嘅37.75km, 54711步
出發開始已經行左408.93km, 592654步

好堅
又入嚟支持下巴打s 一心
當我諗緊你地屌緊個個XX法官係乜水ga時候
原來admin已經del咗佢個reply
多謝admin 免我洗眼
留名跟進 芽菜 朋友a 一心 奸爸爹
d街好多成條都冇人好似空城咁
行得好快
樓主有無計住洗咗幾錢左右?
好有興趣知

好好奇係咩黎

好好奇係咩黎

依加仲係我腦海呀屌!!!!!!
加油一心!
屌張圖求洗記憶!我屌!!
又live

好好奇係咩黎

有冇文字形容

好好奇係咩黎

有冇文字形容

自己google密集恐懼症啦咁想睇
應該頭幾幅就係
啲雲好靚

好好奇係咩黎

有冇文字形容

自己google密集恐懼症啦咁想睇
應該頭幾幅就係

真心屌佢老母 嚇撚死人
每日一加油
d街好多成條都冇人好似空城咁

鄉下地區?
就快到名古屋大check point
每晚入黎睇
一心加油呀, 我係你fans黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞