LIVE]東京到京都~東海道徒步之旅(3)

1001 回覆
559 Like 1 Dislike
加油呀樓主 朋友a 同埋一心
樓主同朋友A加油
一心撐住呀
樓主夠鐘起身
你地唔用埋yahoo地圖?應該會準多少少?

PS 其實大定唔駛係咁叫樓主佢地抖。講真樓主佢地可以編到一個咁既行程出黎,又已經咁大個人,個節奏自然會掌握到,駛咩旁人咁多野講呢?幾個post就見人提一次.

PS 其實大唔駛係咁叫樓主佢地抖。講真樓主佢地可以編到一個咁既行程出黎,又已經咁大個人,個節奏自然會掌握到,駛咩旁人咁多野講呢?幾個post就見人提一次.

大家

PS 其實大定唔駛係咁叫樓主佢地抖。講真樓主佢地可以編到一個咁既行程出黎,又已經咁大個人,個節奏自然會掌握到,駛咩旁人咁多野講呢?幾個post就見人提一次.

呢d叫關心
已經咁大個人就唔使旁人講野,呢句套用係世界所有野咁咩都唔使討論啦
早晨樓主
屌你東海老母, 有無諗過搭車返屋企卸緊d裝備再搭車返原位, 來回應該好快...好似係
今日以上

聽日抖下行少d, 會去鷲津
四十幾公里會折開行,否則應該訓醒會見耶穌

上星期六到依家
唔敢相信已經行左一半
更唔敢相信竟然仲有一半行
希望有命返東京

各位早抖

加油

記得行返去東京,咁先圓滿
次次追完post都好似feel到隻腳痛痛哋咁

加油
想問下樓主係朝早一路行既時候上網搵當晚酒店定係去到目的地先再附近搵酒店?

有時早一兩日,有時去緊途中
有時去到先搵網吧
其實主線任係護送一心

一心
加油
其實主線任係護送一心

一心

真係經歷9981難,7749劫向西取經
一心hp上限遠遠超過兩位巴打
回程行多次
想問下樓主係朝早一路行既時候上網搵當晚酒店定係去到目的地先再附近搵酒店?

有時早一兩日,有時去緊途中
有時去到先搵網吧

早晨
其實主線任係護送一心

一心

真係經歷9981難,7749劫向西取經

去到都變左陳皮
其實主線任係護送一心

隱藏主線任務
1.尋找流落民間的一心公主!?
2.護送她到京都
3.得到國王賞賜
4.與一心聯婚
其實主線任係護送一心

隱藏主線任務
2.護送她到京都
3.得到國王賞賜
4.與一心聯婚

但係一心就嚟變陳皮
其實主線任係護送一心

隱藏主線任務
2.護送她到京都
3.得到國王賞賜
4.與一心聯婚

但係一心就嚟變陳皮

陳皮好呀 標本可以擺好耐
相信經過呢趟旅程,無論樓主,朋友A定係其他巴絲,總之一見到桔都會諗起一心點樣用自己條命去屌東海道老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞