[NS] Pokemon劍盾售前討論區 #17 玩Pokemon換短暫快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
深水埗狗局驚見任天堂代理寶X花牌
https://lih.kg/1559033

當年我隻心金好似仲未打到上白銀山山頂就棄咗game
再一次無心機玩hollow knight,地圖太太太大探索得好攰
玩咗廿幾個鐘仲有一半未開
肯定已經有一半?
睇到嘅有一半囉
當年HGSS圓陸鯊係我最鐘意精靈(因為動畫)
特登唔進化擺後面學埋龍星群帶去打四大
結果上到XY我憎到佢仆街
四代夜魔人 小卡比 雪人 火猴都超鐘意
但以後都唔知仲有冇機會同場
鴨記有賣
不過呢d萬用搖控好唔好用就唔知了
渣ga,冷風都驚
印象中第一次過個陣好似都用咗40幾個鐘
點解去到xy會憎
玩DS成60個鐘都唔覺咁辛苦,呢隻中段係好玩,但玩到20個鐘發覺仲有一半未開到就覺得煩了
因為有次同小軒打
五次潛龍中晒佢隻電鬼都冇怯(超硬打極都唔死)
佢一下水炮CT我
之後仲要ORAS逼害Flygon

而我因爲Wally原因愛屋及烏鐘意埋Flygon
當初想Mega Flygon 都是因爲SP Wally唯一主力係佢
後來先睇七夜許願星轉Flygon 黨
If you can't beat them,join them
pkm master派6000石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞