[NS] Pokemon劍盾售前討論區 #17 玩Pokemon換短暫快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
唔可以當joycon用, 不過未拎夢夢的話可以劍盾先拎
舊機底板燒
冇upload 雲端
可以有咩辦法救?
啲攻擊珠依家仲難唔難拎
全世界同我簽咗佢:黑警係恐怖分子!之前死咗server收唔到email confirm,宜家無事喇,快啲簽再廣傳!唔好問有無用,咩都要試!

https://petitions.whitehouse.gov/petition/immediate-definition-hong-kong-police-force-terrorist-and-sanction-hong-kong-government-and-its-top-officials
打D紅水重拾返以前生蛋惡夢,法國冇生蛋都2年半了
唔收服水系既原因
無盡的零!期待再會ゲッコウガ的那天!!
點解Pokémon 一定有機?
我中多兩次月狼
9/29 伴隨那熟悉的背影!?基格爾德降臨!

係咪z蛇忍蛙出返黎?
月狼好用過大比鳥咪仲好
任天堂switch有一個TVB電視廣告
恥與為伍

精靈寶X夢劍盾有一個港鐵車廂電視廣告
恥與為伍
5舊水幫你地收左D switch佢
真係有人信
其實ex關有無機會比你mega進化?
雖然xy個結局太柒

但咁多套黎講我最喜歡都係xy
走晒去mh
想玩,冇時間打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞