Foodpanda 步兵/車手/單車手 (8)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無人知火炭步兵係咪伏野?
成日見無人接火炭
點樣先可以做步兵
閒日放飯時間多單
上網申請去尖沙咀登記
Many more open shifts have been created for tonight to cater for the high demand. Taking shifts that have already started will not be considered lateness. Stay safe and thank you!

Operations Team @ foodpanda HK

為照顧更多客人需求,系統已開放更多更份。提取已開始的更份將不視為遲到。萬事小心,謝謝!

營運部 @ foodpanda HK
係,上次我都等左超耐

今日超旺大圍派下派下入左

新翠 ,90分鐘做左6單
我住美林呢

有單pizza hut 放去車公廟成1kg
本身我有單,拒接左,咁都當我踢單 仲要2次
今日好多步兵,我張張都三四公里,全部提取時間都負數
車手?
有條死八婆,89蚊俾三張20 ,加29散子,有六個5毫,20個一蚊到啦,最大面額兩蚊,仲夾住一個台幣俾我
嬲撚到我震
其實我可唔可以拒絕收㗎
Of cos 唔係車手點會有幾公里嘅單啊
呢度其實有幾多巴打上到第一組呢?好似好難😵
我係。。。。
巴打車手定步兵?岩岩派彩去左第三組,好驚更又攞唔到,過多排又再跌落去
步冰
勁呀🙈一日開幾多個鐘架?
星期六日,天地更
岩岩新人完左去左第四組 係咪代表唔洗有工返
咁就上到🤔不過我諗巴打應該做得幾快
我跌左第三組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞