Foodpanda 步兵/車手/單車手 (8)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
尖沙咀果條臭閪,真係同你講多句都廢撚事
留名
佢個袋
果晚柒婆響灣仔伊館攪鳩up會嘛
南亞一接單即拉制 你個餐係甘先自己落去拎啦
要質素既比多廿蚊送餐費 叫袋鼠 馬上送到
熊日日減人工又炒舊制 好多車手玩野玩埋個客
總覺得啲南亞人都係hea做、態度又差,影衰其他本地熊貓同事
咪又係cap圖地址之後立即拉完成
做panda真係做到一肚氣
等餐時間15-20分鐘,踢單(已接)停30分鐘,拎左餐10分鐘未送到就打黎煩你,扣繁時單錢迫轉自僱!
成日話gps detect唔到我位置,試過一次,派左張單隔左個地鐵站,我行到就到間餐廳時話見我唔郁就cut我單
依家都主力袋鼠算,起埋踢掉 下線唔洗求人,博下老底

熊貓冇左繁時真係冇晒吸引力
上年聽師兄話袋鼠CS太閪至揀熊貓,而家至報袋鼠來做會唔會太遲?
(利申:做pt來賺下零用)
之前我都係咁
1k幾2k,想轉單架啦,不過等咁耐都冇單好啦照做啦
搭幾蚊巴士,遲左10分鐘,變休息
車錢都蝕9埋
零吸引力 自僱除左接極近單slip袋鼠時間,真係唔值得做,記得熄埋GPS免煩
接到一單等好耐嘅餐廳,隔離有麥當勞食咗個麥當勞先慢慢去
接單率減人工詳情係點?有無link睇睇
btw panda 耳筒人廢到仆街 頭先有個未開始嘅更想攞不過個app話已開始攞唔到 叫佢幫我assign 個shift佢話okay跟住end chat最後乜9都無做過依家線又下埋無仇報dklm
新手唔識
我接完單之後 下面再出一單即係點
有時會一陣就冇左
想問下孖單係咪會打俾我先
Foodpanda 已收廿蚊 我屌佢老母了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞