急!大埔富善邨何中校長 聲稱會將罷課學生資料交給教育局 已fact check

267 回覆
352 Like 37 Dislike
係咪散曬?
過黎屌下梁秋雲老母先
梁秋雲校長
等殺校啦仆街
改返你個ac name ar
利申何中 grad jo 2年
何中一向都係垃圾
老師垃圾,訓導更垃圾
成班人欺善怕惡
本來舊制5個banding band2
變到家陣入左新制band3(仲唔想認)
仲扮野

btw佢教既論語係真係有用
[君子無所為,無所不為]
意指世上無野係絕對正確,只會因時制易
死跟規則=on9
不過當中都有唔少弱智野

後來俾班on9改左大丈夫有所為,有所不為成個意思反轉
已畢業學生 2014年參加反國教罷課 都屌我哋唔少
仆街校長 紅到不得了
校歌:大道之行,天下為公......
屌 同當年2014年 鬧鳩罷課學生一模一樣
Hi 師第

利申:未代會考生
去現場嘅手足順便睇睇搵無搵到呢個女仔
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=922656048089999&set=a.137290389959906&type=3&sfns=mo

據下面留言講喺富善邨嗰邊
真係唔知 但聽落仆街校長唔想比件事件見報,因為當年都係,所以先比啲噏耷為佢哋,其實老實講如果真係夠多人罷課 你成班人坐響邊 無人可以阻止到你 必要時用手機錄影
Hi 師兄

利申 我嗰陣應該f1
仆街校長仲成日用孔子講過野,真係想叫佢收皮。當年一樣嚇鳩我地,會將名單一交教育局審查
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞