我正名今晚91係香港鄧寇克大行動!

530 回覆
3474 Like 10 Dislike
感動
屌你老味
重點係香港黑警=納粹
Chinazi真係無講錯 屌
推 !!!!!
(手動複製貼上,貼得九月你就做)

和理非,好無力,好忟?
要抗爭,只有十月一前每日堅持做以下既事,係堅持,堅唔到都要堅,係呢到發誓你堅持呢個九月,就一個月:

1. 罷消費(任何福建幫、cctvb廣告、黨鐵商埸、藍紅食店)好難?勇武難唔難?
2. 低享樂(要發洩,做運動、十點9叫、唔好taobao消費食好野)
3. 每日簽最少1個聯署(實搵到)
4. 每日like and share 1個文宣post
5. 下載Twitter 開acc,每日出1個post
6. 每星期最少參與1次行動,無行動去商場涼冷氣教育自由行。
7. 每星期去連儂貼3張文宣
8. 出糧提款換美金
9. 唔好買入任何大陸公司股票
10. 轉埋你個MPF去外地基金
11. Tag或吹你身邊三個人一齊參與

諗到再加,如果你咁都做唔到,講咩野好忟好惱無野可做。
只有200萬人堅持經濟抗爭先可以制裁佢地。
另外我知手足們各有各忙
但有時間又想抽離一下想休息下
可以睇下Christopher Nolan 係2017年嘅其中一個名作,Dunkirk ,拍翻當年用海陸空三個角度睇呢場史上大規模撤退,當中有大量超靚境wide shot ,仲有空戰第一身拍攝,非常好睇,值得推薦
多謝全香港人
721 831
HK DUNKIRK VS CHINAZI
May the force be with us
香港人加油!
Hong kong!
cry

而大搜捕就係二戰德軍搜捕波蘭人
光復香港 時代革命
記得係twitter tag hongkongdunkirk
係呢道要多謝各位義載司機係孤島救走我地。唔係你地我地都唔知點算
Hong Kong "Operation Dynamo"
睇到好想考車牌做家長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞