【I/A】七大罪 七つの大罪 ~光と闇の交戦(22) - 成個月都唔爆post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
哇 電話好快冇電
刷左勁耐先有綠金
見人地抽到2隻
又熱又放電
老手表示

素材越黎越少
想問下個綠金綠團係指個屬綠色?
刷左5,6次團長 先見到1次金
同埋好無比318買隻團長
刷到綠金 del左
睇人話綠團緊要啲
邊個話要刷綠金嘅除左打灰有用仲有咩用
273984215 亞服徵好友
係 倒水咁倒
想問呢隻係綠團定綠金?
綠團可以開?
巴哈 叫刷綠金
因為FOR長期玩 長線投資 起碼叫去到日服進度都仲有得出場 (就係灰魔)
而綠團係 推主線有用
不過綠團係日服已經 好少出 除左打修練洞之外

btw巴哈尋日好似有 綠金定綠團既世紀大戰
等左中文好耐 要刷到團長先開波
睇你咁講係咪抽綠金好
會課既就刷綠金啦 團都有得課
綠金打灰魔hell都唔係必要啦 ex就綠團都夠打
照啲台仔咁講咪要刷埋藍威寶
新手升好藍金 幣高 綠雷/綠妖最重要
有無月卡課
無團長
首先我會推薦綠團原因
1.第2招的反擊 依照損失血量 反擊傷害血越多反越高 (灰魔神能3金反擊直接死 前提控好血)
2.第一招金框單體600% 目前非必殺技能中最高
倍率 (無限制)
3.推主線會很容易(前期只要刷個血裝 72章之前 一定都沒問題)
4.很多關有奇效

綠金不推薦原因
沒錯 綠金在灰魔神最適合的穩定角 高爆發高傷害
但 沒其他了
除了灰魔以外 完全用不到
還有你沒綠團72很難過相信我,打不過72你也沒灰魔神可以打
日版當初多少72打不過哀鴻遍野 都是靠借別人綠團過的

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=34342&snA=2536

我都係躝返去開個綠團先..
重刷綠金+SSR la
真 我日ser無綠金咪一樣玩到依家
鍾意團長多啲 都係綠團算
有冇話邊度有得睇英嘅tier list?
大家平均刷幾多次先中綠團綠金?
其實綠金 綠團都開得 FANS向既野睇愛啦
有齊2隻更好
每星期送既SSR卷 遲早會抽到
綠團 可以令你輕鬆少少打嬴72話 早玩早享受

衰d講句
日服宜家進度 你無綠金綠團 都無所謂
不過綠金既玩家用既出現度 事實係比綠團高
因為打灰魔hell 有唔少人用(唔係必須) 當然ex都有大把 只係ex 求其塞都打得嬴咁濟

巴哈點解唔推綠團
係因為往後既event 超boss戰 個d
好多(唔係全部) 都會debuff 反擊傷害-30%
即係 剋岩屬都無咩人會推介綠團

如果計日服出場率
其實宜家隻亞瑟同神速 都唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞