【I/A】七大罪 七つの大罪 ~光と闇の交戦(22) - 成個月都唔爆post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想搵比較活躍既團,日日都玩 會簽到,求兩個位
唔係一日最多charge 20pts?
唔該晒 拎到了
我係咁課石reset 谷滿佢
幾號結束?
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭5000咋
新手留名 唔係好識玩
求收留
求活躍公會收留, 日日玩嘅活躍玩家
LIHKG2團
招收1位長玩巴打
差1個就齊30人簽到
有冇人知點解傲慢打灰魔神會迴避
幾時出幣角 艾斯卡諾?
抽綠艾 唔係幾好用
就黎無錢開飯 有無手足收ac
得十一個虹幣
飛行狀態
唔食地面攻擊
唔值錢
4團收一個人
新手here
咩名
繼續搵
有2位嗎? 開GAME玩到依家,多上線的
大薯
個申請list唔見有你喎
仲有冇團有位 會日日簽到
X2, 我日日都長on, 但個團得r箱比得,好撚嬲
跪求有冇活潑團可以join, 活潑玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞