旺角街邊檔60蚊一碗牛雜

99 回覆
1 Like 9 Dislike
屌佢老味臭化閪30蚊一碗魚蛋
D魚蛋又腥又臭
食完第二日即刻腸胃炎
仆佢個臭街
朗豪坊H&M 馬路對面果間真美味
我記得3年前去食魚蛋10蚊有15粒
早幾個月去食 屌佢老母 30蚊一碗 我即刻唔撚要
痴撚線 d魚蛋鑲金?
兩三年前買40蚊一碗,自此冇標價既一定會小心
冇標價都唔會買
嗰間你一問價就會閪你面
你唔要佢都催你唔漲
間野叫真美味
之前買過一串魚蛋、一串燒賣、一串魷魚
開我60幾定70幾蚊 痴撚線

海鮮價,我前兩三年去問一碗細牛雜幾錢,佢諗左一陣,答年75蚊 ,我即刻話唔洗啦

75蚊
海鮮價 朋友話本身問魚蛋20蚊隔五分鐘去問變咗30
今時今日都仲有呢啲咁樣做生意嘅舖
有無人知佢地方污唔污糟需唔需要報食環
上次係朗豪坊對面買燒蚊無睇價
跟住比錢果時佢話廿蚊丫
我即刻屌鳩佢 一串燒賣廿蚊仲要得五粒你唔好去搶
最後當然無幫襯到

查下佢啲牌照,仲有睇下符唔符合消防條例
旺角唔係你地去
旺角唔係你地去

上次係朗豪坊對面買燒蚊無睇價
跟住比錢果時佢話廿蚊丫
我即刻屌鳩佢 一串燒賣廿蚊仲要得五粒你唔好去搶
最後當然無幫襯到

我都試過
佢話廿蚊,我呆左,之後佢話十蚊
開名啦!

H&M 對面
角位
以前次次去都話10蚊魚蛋 佢就會用個細碗裝 不過後尾見間鋪咁撚西就冇再去了
旺角啲小食污嘈到你地唔x信
租幾錢
買唔曬唔通掉呀,聽日炸完又賣比你,四十年老水汁

唔駛養大陸大媽呀
走咪得唔通出嚟打你咩
有fd買過一碗魚蛋燒賣,隊埋嚟話50,佢話屌你呀?個阿姐即刻話15
咁貴都俾
開名啦!

H&M 對面
角位

唔係開左啦咩 真美味嘛 但唔明間垃圾野都好多水魚幫襯 d大陸人好多一分一毫都計家wo
朗豪對面果間?
20蚊串燒賣

就係佢

間嘢不嬲都搵人笨
利申廿年旺角撚都無幫襯
開名啦!

H&M 對面
角位

唔係開左啦咩 真美味嘛 但唔明間垃圾野都好多水魚幫襯 d大陸人好多一分一毫都計家wo

有好多土豪同旅客

間嘢好污糟㗎
佢啲廢水就經常倒落行人路個坑渠道
拍得住先達間文記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞