旺角街邊檔60蚊一碗牛雜

99 回覆
1 Like 9 Dislike
之前凌晨買 一串魚蛋一串燒賣收我$40
你地買野之前唔撚問價架?
如果佢開100你都俾??
on99
唔明太買咪話唔要LAW
未比錢咪轉身走
聽到60一碗重中伏?
買切腩都平過你
冇寫明標價個啲
估唔到仲會有本地人幫襯
用下腦都知擺明湯你,非明碼實價

幫襯都問左價錢先啦
果間野上次凌晨睇完戲 佢開價四十蚊魚蛋燒賣
Btw 旺角好多呢啲鋪頭都無標價 勁仆街
傻鳩先會買

佢裝好一碗遞埋黎開價$60,好難拒絕

咪直接話唔要
有次問佢雞蛋仔幾錢 好似20蚊底
之後佢一邊講一邊包起 我話唔要
傻鳩先會買

咪直接話唔要

冇錯
你想佢塊面冇咁西,咪話等等下/考慮下,然後慢慢離開,點都西面架喇

不過通常食過屎經歷過呢啲階段先識點做
間野分明做水D支野人,你地仲去?
行多幾步去金魚街街口啦,有兩檔平好多,腥港人
坤大陸哩啦嗰間閪嘢
冇價都照食就抵死啦
果間出名劏大陸哩
傻鳩先會買

咪直接話唔要

冇錯
你想佢塊面冇咁西,咪話等等下/考慮下,然後慢慢離開,點都西面架喇

仲要顧埋佢有冇西面
係到我地西佢啦
傻鳩先會買

咪直接話唔要

冇錯

點解要睇人面色?唔買咪直接走 我理得佢西唔西面
間野叫真美味
之前買過一串魚蛋、一串燒賣、一串魷魚
開我60幾定70幾蚊 痴撚線
呢間垃圾唔標價都冇問題架咩
間野叫真美味
之前買過一串魚蛋、一串燒賣、一串魷魚
開我60幾定70幾蚊 痴撚線

海鮮價,我前兩三年去問一碗細牛雜幾錢,佢諗左一陣,答年75蚊 ,我即刻話唔洗啦
傻鳩先買
你地買野之前唔撚問價架?
如果佢開100你都俾??
on99

+1
可能人哋幾千萬未開頭
係咪香香雞隔離?
次次買香香雞食果陣都見隔離好多遊客幫襯
未比錢咪話唔要囉,癬街大巷圍你咩
我有次旺角買魚蛋
同佢講一串,佢畢左成碗比我同我講30蚊,起碼廿幾粒
我直接同佢講食唔晒,一係你比返一串我一係我走
結果佢死死氣吉返一串比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞