[16 OCT] 重新感應泳兒演唱會2019 討論區

47 回覆
7 Like 0 Dislike
重新感應泳兒演唱會
VINCY CHAN CONCERT 2019
信用卡尊享優先訂票服務

演出日期: 2019年10月16日 (星期三)
票價(HKD): HK$880/ $680/ $580/ $380
演出地點: 九龍灣國際展貿中心匯星 STAR HALL
演出時間: 晚上8時15分

優先訂票日期 : 2019年8月29日至9月3日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/vincy2019

(8月29日早上9時至9月3日晚上11時59分)
(每張信用卡最多可訂購12張門票。每次經網上訂購上限為12張。每張門票手續費為HK$32。)

門票亦會於9月4日公開發售。

點都好過之前蛋記延期音樂會個位大陸女歌手
但真係零宣傳
《重新感應泳兒》演唱會
● 購票網址:www.hkticketing.com
● 日期:2019年10月16日(三)
● 時間:晚上8時15分
● 地點:九龍灣國際展貿中心匯星 STAR HALL
● 票價:HKD $880/$680/$580/$380
飛已拎
點解呀點解呀
點解冇人講

我係AEG買優先 唔知幾時先寄到...
反而公售有得揀位 同自己拎
仲要平手續費
係啊, 可能本身預咗都唔會爆, 所以公開發售先買
同埋唔想比咁貴手續費比AEG
係ARG買 幾時收到飛??
AEG
好想聽, 冇聽佢幾年
但前幾日聽番呢幾年D歌都唔錯
正常一個禮拜前應該有,冇嘅話要打去問下
未聽過佢話開演唱會
九展星期三 學人賣到$880
MV
而家買飛 平到痴線
想問而家仲有邊度有得賣?
呢條友都賣倒880
開定都得,唔爆嘅原因:
1. 宣傳期太短,9月頭先賣飛,10月中就開
2. 宣傳嚴重不足
3. 門票太貴,最貴開到成880蚊
英皇谷都唔谷下個show
個show唔差 幾part分得清晰
除左黛玉笑了唔應該放係sexy part之外 無咩問題
幾好睇,不過580啲位真係好空...
懷疑580唔夠半滿
泳兒12年fans表示睇得好滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞