恆大定係城大好

115 回覆
3 Like 73 Dislike
咁係你對恆大perception姐
利申 非恆大
big 4算啦聽講非3大係唔會理

反而係im就search唔到d咩
年年都勁多非三大
其實audit都要睇financial report 應該要考曬cpa個牌,咁唔係要讀acct會好d咩,讀im真係入到big 4 做audit?
唔係account major讀個conversation course就得
你讀account major 可以直接考QP 同埋有啲卷exemption 其他BBA 就要比錢讀conversion course 先
IM可以做IT audit 但big4 應該難
叫你唔揀im 果D
好可能等緊im offer
讀完asso入恆大
咁駛咩讀asso
唔該曬 ching
唔洗諗 IM啦
咁都要諗 你都係入含管算把啦
既然你係鍾意間大學唔鍾意個科 入去讀多一年IM試下爆GPA trans科?不過呢啲講就容易做就好難 睇下巴打有無呢個恆心同埋耐力 冇嘅話就揀返恆大啦 商科來講唔算好差 而且都會有出路嘅但係你就唔好期待將來會有咩好工
先唔講大學
IM係好撚有用 每間大公司必有
會計夕陽行業 外判比人做又得 將來來電腦做又得
再加上有UGC都唔讀 咁好資源
thx 巴打我應該我就tran唔到

係u入面刷gpa應該好難

不過原本我諗住恆大tran翻出去
恆大出返去都難㗎 transU分分鐘難過trans科
btw我係絲
點解ching個名係hsu?😂😂
thx 絲打👍 有冇聽過人做im或者讀im?
我男朋友之前就係諗住用呢科做水泡科 之後我哋一齊做咗好多research 好似終於搵到一個佢嘅師兄係讀呢一科 佢話出嚟搵工其實都係做返普通文員 所以佢最後都諗住trans科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞