[以走相迫] 「港漂」 求停止暴動:立場不同而受攻擊、令人心寒

321 回覆
31 Like 421 Dislike
上面咁好咪死番上去囉,好行唔送
返支那啦港漂大晒牙?
佢地眼中只有錢,其他野都係冇價值,
見到香港人犧牲咁多去追求佢地覺得冇價值既野,
佢地梗係覺得香港人痴左線
勁多中國邏輯,睇到頭痛
仲有我想講一直都係政府歡迎你哋,係咪真係咁多香港人歡迎你哋呢?我哋嘅民主自由,同大陸根本唔一樣,唔習慣嘅返上去啦唔好再糾纏啦!點解要逼人地變到好似大陸咁你就你班大陸人!
Bye唔送
共諜就共諜啦 講到香港咁不濟 咁留喺度把撚呀?
覺得上面好 仲乜唔死返上去
呢D唔撚係立場不同,呢D係是非不分,黑白不明, 人頭豬腦。
咁撚心寒快撚D扯啦,唔撚知醜,chi-na極權撚
破壞法治嘅係政府警察
冇人留你 快d 走 !!!
如果你認同香港核心價值既 香港人未至於因為你係大陸人而排斥你
唔好話你係咪中國人先你問自己係咪一個人先
你係一個質素有番咁上下既人,每日150個我敢講只有怕競爭既人先咁講
好似前幾日拍片果個律師咁,香港人如果有審批權一定唔會比你呢種有良心同質素既人番去鬼國受死。中國人自己浪費人材。但你地班仆街一係無貢獻一係中國陰道一係以為落左黎係香港人實際上你只係蝗。仲要對我地一路以黎既核心價值多多聲聲。
Exac7ly
可惜佢地大多數無得救,仲做埋香港人,投保皇黨
加埋大學學店系咁收NDS, 香港仆曬街

基本全部NDS唔係党員都团員,你Expect佢地乜野???
佢地會一邊享受香港自由廉潔既好處
同時鄙視為佢地爭取自由廉潔既人
港漂?冇當自己係香港人就返去支那啦
唔駛迫 要走快啲走 香港係咁
黎到又唔接受 係咩玩法
同化敵人呀,唔好下下鬧走屌走
要輸出革命
高學歷唔等於唔係智障
走啦
走啦 千祈唔好再落黎
咁愛國死返上去啦
2014年「反佔中大聯盟」發起簽署,李亞穎說,自己和朋友一起去簽名反「佔中」,「結果我們要簽名的時候被告知,我們不是香港永久居民,所以不能簽署

8964, "屌你老母" 都簽得落去,
你仲夠膽講 "李亞穎" 唔俾簽,
成篇大話+廢話.

屌你老母 躝啦 你仆街
走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞