麻煩各位手足,返屋企沖走身上D tg味先好去其他餐廳食野。

71 回覆
20 Like 158 Dislike

打完杖食個飯都要俾人屌
已經攰到成隻狗咁
仲要翻屋企沖完涼先可以出
為既就係你班冷氣軍事同埋成日嘻嘻哈哈既人
唉,你慢慢起,起飽佢
巴講得非常好,但下次用不推文回覆,唔好推仆街post
咁手足點
佢地兩個人坐係到,好似普通食客咁傾計。
我盡量閉氣同佢落單
我諗樓主最主要唔係想屌人/分化大家,而係想提提大家體諒下。
山埃有毒,人人皆知
食肆有唔同嘅人,可能有小朋友,亦可能有老人家。而且店入面通常係開冷氣,啲味循環係店入面唔散,小朋友同老人家吸得多都唔好,所以樓主先嬲。
手足可能都無留意到自己身上面有tg味,加上身體攰,無諗咁多換件衫先再去食飯補充體力。但如果已經翻到自己屋企附近,唔係衝突區嗰邊,可以外賣翻屋企/行多幾步沖完涼再去食。
不如,互相體諒下(?)
樓主你問人哋係咪tg味 佢點知你係咪鬼
同埋你平時聞到煙味重嘅人會唔會屌9佢 或者叫佢冲完涼先去食餐

既然你手足前手足後 希望你都體諒手足擋咗咁多彈 而你係到介意二手彈
其實有道理
你唔會知隔離個食客係人定係鬼
好辛苦你wor,今日有無肚痛呀~ 俾你感受下手足幾辛苦
你要咁幫佢解話我本來都咁諗
個人諗法姐,同埋宜家非常時期,互相屌嚟屌去無意思@@
如果講得唔啱,或者我理解錯誤,咁我唔再出聲
好聲好氣唔得嘅一黎就屌人老母
比人屌翻轉頭係正常
就係好聲好氣,之後俾佢好大聲咁what我。
飲食業咁多藍絲,俾人捉到佢兩個,就祝佢地好運
我一定係分化撚啦,出黎搞破壞,係藍絲,滿意未?
學14年既四眼哥哥講,如果你地1只係自己行先,自私自利,你地唔配有民主
餐廳入面有小朋友,有老人家,你地係人,佢地唔係戈?
餐廳入面有小朋友,有老人家,你地係人,佢地唔係人?定係你睇小左過期tg既毒性
此po已完
就算俾你地拎到民主,香港都唔會有任何本質既改變,商家同新政府依然會繼續壓榨,因為你地只係自私自利既一群!

樓主提出難處係可以理解
如果第一個留言紅色字唔用紅色,唔好咁大隻字,唔用粗口會唔會好啲

請勿傷和氣
你有撚當人手足
收皮啦
其實自己身上有冇TG味係唔知
On9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞