麻煩各位手足,返屋企沖走身上D tg味先好去其他餐廳食野。

71 回覆
20 Like 158 Dislike
戇撚鳩,你要屌就應該屌亂鳩咁放tg嗰啲陷家剷,屌個受害者把撚咩,你估佢哋想成身tg味架屌你老母都弱鳩智嘅
有時聞慣左唔會覺得有味
前線都係人黎嫁 唔好要佢地樣樣野做到完美啦 已經好撚大壓力
咁樓主有咩建議畀肚餓嘅前線手足?

其實你想做到兩完其美可以拉屏風劃個area畀手足食飯同一般客隔一隔,又可以保護手足嘅容貌
樓主講野好涼薄,同歧視地盤佬做完野入餐廳食飯有咩分別
問下黑警點解周圍放tg啦 老人院 民居 路軌 鬧市 小朋友老人家都食哂
聞得多真係唔會覺自己個身有tg味
黑警周圍放催淚彈 行過都中啦
唔好話係唔係前線
真係行過都會中架
我覺得樓主錯重點

TG唔即時洗走會搞到自己皮膚炎㗎

所以下次發夢之後快手買個外賣,返屋企沖涼先食
同之前嗰個唔知乜水笑人哋隻手污糟跟住走人唔食飯嗰個有咩分別
勿分化
你地嘈乜9
聞得多咪慣囉遲早要受
又一個痴撚咗
食飯都唔得
拿 我係港豬 tg咩味我唔知係點
我想講 我細個食完煙等到以為自己冇哂味 結果返到屋企比老母發現左
其實習慣左一種味係真係好難feel到自己身上仲有冇味

你係介意既 細細聲同佢地講 叫得手足既 解釋返個情況 埋佢地張單 叫佢地轉外賣 我相信冇人會介意
我屌你老母呀!
去怪啲食TG嘅手足,唔撚去怪啲放TG嘅狗?

光復香港 時代革命
我都信你當佢地係手足

但可唔可以唔好一開口就就紅字屌人老母

咁樣講太涼薄
屌 成街廢佬中坑扯撚完半包純萬入茶記食嘢你唔撚當面屌柒佢哋 戇鳩真係無藥醫 大家善用不推文回覆
閉你老母啦之前啲po手足前手足後 屌你真係手足會吸得少?
照樓豬道理
食完tg要即刻跳落個海度
周撚圍都係人
仲以為你咁好心想話怕餐廳老闆篤灰,原來只係你自己覺得臭,人地係出面幫你打生打死之後食個飯都要俾你屌,係咪食撚左屎呀
收皮la 垃圾食屎狗,你老母就完la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞