有冇人呢排ig unfollow晒啲囡囡?

127 回覆
1102 Like 16 Dislike
文宣點都會share掛
價值觀唔同係直頭唔使反面 慢慢疏遠 野都唔想講
反而add多咗囡囡
唔平衡吓心理我驚會爆
靜係po啲飲飲食食嗰啲
根本唔適合有任何交流
(推)香港政府最想見到嘅四個字唔係天下太平,而係......
https://lih.kg/1504271
2014已無再follow無腦港女
雞排妹
有時最心up既係見到d名人,kol
乜都無做過,剩係po下新聞,屌下政府,影下eye4hk就得到無數既掌聲
但我地做實事既,永遠都唔可以周圍同人講,甚至我會同其他人講我無出過去
因為始終驚人地衰多口爆左我出黎

每晚攰撚到仆街番到屋企打開個ig
見到既就係班fd post新聞屌黑警同政府,但下一秒就post自己出去唱k唱得幾開心

不過對得住自己良心,做個無名英雄就算
共勉之
即係如果咁 個個ig post都係岀去發夢嗰啲 會有幾壓抑 你咁講會逼死好多人
樓豬應該個個禮拜去放相上ig俾人睇自己幾叻叻去發夢
然後唔使兩日就俾人起底放上藍絲group
咁就出哂名班女掉返轉add你
真 新聞同連登已經接近全日都接收緊呢d訊息
唔post又話人港豬
post又話人打卡
真難服侍
一直用副ac follow 女女 但係好耐冇開過了
Jumpo coffee
你唔表態我都算
仲周圍去玩 好似真係住喺平行時空咁
你有你盲 我有我unfollow
出面已經有post針對人淨係ig做文宣
冇喺Twitter reddit做
我post咩post幾多唔撚洗同你交代呀?
你做你既 我做我既
特別係去發夢
我唔post又得 post幾個月前既野食唔得嫁?
做賊都識製造不在場證據啦
特別宜家咁撚多篤灰狗

講就講不分化 日日都有post係到搞分化
post個ig都要被人批鬥
醒未呀港豬
未必話價值觀問題
當你日頭淋住雨濕晒身
又食催淚彈 那面那眼
又要俾狗追
返到屋企開ig
見到班人平行時空
post飲飲食食嘅相
你諗 條友個腦裝咩?
佢個世界係咪冇新聞?
點解我會follow佢?
828 反送中#METOO 集會 港女出黎啦!
https://lih.kg/1506960
最撚憎d仲係度飲飲食食
平行時空啊?!
Dklm
身邊多藍絲?親戚定咩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞