有冇人呢排ig unfollow晒啲囡囡?

127 回覆
1102 Like 16 Dislike
我都係
大有大做 細有細做
大家都堅持做正確既事點解要分得咁細
有人決定要改變大部分人 有人要決定改變身邊既人
求下大家唔好內部分裂先
人永遠無完美大家盡力打好場仗唔係盡力批死自己友先啊
呢兩個月一個反送中post都冇出過
呢兩日post story講亞馬遜森林大火
我都係
自從發夢之後,
都冇乜點用ig

一方面費時影相自爆出去,
因為我媽係嗰種連和理非200萬人遊行都話好危險叫我唔好去嘅人,次次要出去都要瞞住佢連頭盔豬嘴每次用完都要俾其他人,唔敢拎返屋企,寧願直接戴個口罩就去發夢,費時被佢發現

另一方面見到D飲飲食食又自拍嘅post都唔想睇
唔明點解仲會有心情去吃喝玩樂

有咁嘅時間,我不如睇連登、睇tg消息好過
本身冇玩ig
好多女靜係post圖話加油 光復香港時代革命 簡直難聲個粗口 又話咩支持香港 香港加油 點知到發夢個日影都冇仲要去食好西 onl79
冇心情j加上見到佢地繼續吃喝玩樂 好失望
支持
有咩問題?
唔表態嗰啲都算撚數
有啲一次遊行都無去過 2個月黎淨係今個月先會share2-3單新聞
搞到自己就屌示威者暴力 話手足搞事
火撚到
講真 你po咩某程度上代表你重視啲咩
我都知人係要食野 要娛樂
食唔緊要
但呢啲時候仲要po出黎係咩心態?
有人傷有人被拉
班港女仲要冇事發生咁po去左邊度玩.....
好撚on9
2個幾月冇睇追星d新聞了...
根本冇心情
un就無,但係無開ig黎睇
Ig 直情關左唔玩
明明成班中同幾fd 而家得番自己一個
攬左成晚
一齊喊
飛機都唔想打
藍絲(非五毛)比較少用
我會po文宣同埋飛機相
但係真係冇po過任何關於自己發夢嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞