見大家咁愛我地勇武,贏咗之後我地大概需要一樣嘢

105 回覆
155 Like 2 Dislike
開始發現自己除咗革命以外嘅野完全唔識做
我冇遊行集會嘅日子全部都係整理 維修 同改裝gear, 研究戰術, 包紮傷口好似勇武嘅嘢變咗生活既一切咁
我連份工都辭埋唉
btw大家呢到講完就算啦
記得點辛苦都好,條路係自己揀既
我地選擇成為戰士,就有義務戰鬥到最後
我係比人炒鳩咗我比人炒嗰刻,反而心情輕鬆咗,覺得以後唔洗請假去前線
我同你唔同,我從來無覺得目己係一個戰士,亦唔會盲目跟大隊,我意思係,係適當時候勇武,亦需要係適當時候和理非,而唔係任何時候都勇武
雖然好忙
但真係一到靜落嚟喺屋企嗰刻
真係覺得自己除咗出去發夢人生就冇意義
冇其他嘢可以做到
咁手足你都好彩,都可以分得清相反我就兩條界線因為好模糊,所以決絕咁捨棄咗和理非嘅生存方式
冇錯我明呢種感覺覺得自己好似係為戰而生咁. 我已經進化到遊行集會唔會,等有防線先出門口增援
唔係唔想出,唔想做和理非
而係好驚之後有咩事
集會遊行會消耗自己體力
多謝啊但唔係而家我哋需要呢種壓力去係戰場生存
唔好話和理非幫唔到勇武手
有時勇武都好內疚
次次都係咁
無錯啊無錯啊,而且覺得與其遊行,不如訓多陣儲多啲體力,到時搭車直飛前線又方便過遊行完去
想行但真係唔敢行,寧願有咩事先再支援
前排靜咗一排我都好撚唔慣
出街食個飯都抽離唔到個心態
硬係覺得要打啦 但其實乜都冇
差唔多一個禮拜就正常翻
宜家又要勇武 心態又要轉過
係一位前線巴打,有一個心願想大家幫幫我...
http://lih.kg/dHsatT

借位推我嘅一個小心願

再po出嚟等大家願唔願意推下
巴打一個禮拜算快啦我唔勇武日子係覺得屋企先安全,出去我都著白衫戴cap帽,明明自己平時係fullgear 無人知我真實身份,但點都唔慣有人望到自己個樣
有你地行照行既巴打先起到第一道火
我地先有機會增援, 對唔住我太自私多謝你哋阿
點都好,發夢時記緊要提醒自己智勇雙全
各位加油
我都諗住keep住呢種警覺直到完咗為止,知有問題,但唔會處理住
嬴到之後乜野都俾你地
我要周庭大人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞