8mb村屋撚 求推介router

43 回覆
0 Like 2 Dislike
睇完你地講搞到我都好想快啲試下4g 如何

自己都係元朗 過去問下plan先
見啲fd都叫我用asus
Google左 係咪得 AC68u 同 AC53U 有得插4g sim
因為我要放三樓 下面二樓地下都會用下 咁買邊隻好啲
有無4g無限plan推介? 深水埗唐樓
華Stone其實唔錯.用咗幾年都冇死過機.穿透力睇你肯用幾多錢買.
之前用PTlink就慘,日日要reset.
建議想用sim卡上網既一定要試左各間台係自己屋企接收效果先。雖然個個屌CSL,但奈何我屋企得CSL收得最理想,依家上網睇波睇戲打機都叫無投訴。
巴打用緊邊隻
華"Stone"
一隻ac68u肯定唔夠你全棟,買左返去先,再諗加隻extender定直接mesh
啱啱買左asus 4g-ac68u
我都準備試下smartone 個sales話可以過嚟試左先
有冇巴打用緊smartone無限? 個plan幾錢?
如果本身有隻airport extreme而家想轉4g,買netgear m1 還是asus 4g-ac68u好?
我自己就買左隻 4g-ac68u
暫時用落收得幾好 樓下都收到3格
買咗幾錢?

用緊屎為 b525 最近成日無啦啦得返兩格 4g(電話收爆)跌到好慢 同埋唔多想用支那野
Linksys 9 系
好似$1980
村屋撚表示用R7800 收得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞