其實南京大屠殺係真定係假?

198 回覆
193 Like 57 Dislike
其實睇下而家支共點對而家香港呢場運動 點屈 點加鹽加醋法 點白變黑
真係越來越覺得本中屎書好多bullshit 同 fake news
假,歷史由勝利者寫
仲有所謂既慰安婦,一定係支那女人太淫盪,貪慕虛榮,勾引日本軍人
你問下所謂幾千年中國人有無侵略日本仲好啦
係真
但應該4-6萬人左右
30萬後期吹出嚟
我阿太被日本军人杀了,可是是朝鲜还是中国籍就不知道了。我爸跟我说只能确认不是日本人,他恨日军,而且日军队伍里面的朝鲜人和中国人最坏

我太爷爷也是被皇协军开枪打死的,真正的日本人在县城里或是岗楼里不出来,出来作恶的都是中国人

姐係有一部分係自己友殺自己友
盲信既垃圾仇日主義
比較認同係有發生 但肯撚定無30萬
Wfc
依家成個大陸都係假新聞
參考
教科書也不會說的77事變真相
https://lih.kg/312237
真假都好d 大陸人咪又係狗衝去日本
共匪話有
日本人話無

你信邊個
毛主席殺多起碼100倍
好似有外國人質疑過點解係齊齊整整30萬
冇人知條數點計
日本殺既人唔會少
咩百人斬 千人斬既歷史相都係日本報紙報既
我諗判斷係咪屠殺唔會只係著重於個數目囉
你話共產黨夠殺得多人啦
但我想問兩件事有乜衝突
同埋個時日本行民族主義
基本上可以話同德國殺猶太人差唔多
睇返維基

在日本,日本政府承認「發生過殺害非戰鬥人員和掠奪等行為」,但對遇難人數則曖昧不清[13][14][15]。

係依個時候
你可以反思好多野
但係咪所有野都要爲反而反
你話好多証據,其實都係得啲相。支那乜都偽造架啦,要整啲假相再老屈有幾出奇佢為左洗啲國民腦,乜都做得出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞