其實分左手係咩心情?

370 回覆
0 Like 22 Dislike
無同我講過。
一個星期
再溝女
唔傷心嘅咩
#metoo
心口壓撚住
成個世界好似停撚左咁
我今年年頭先拍拖,人生第一個男朋友,但拍咗冇耐就散咗...純粹突然有一日佢唔再搵我,我msg佢唔覆,打畀佢又唔聽,於是我開口逼問佢係咪分手,然後佢好簡單咁講咗句「yes...」就完結。畀人玩鳩當然唔好受,不過我喊咗一日就冇事。分手反而令我鬆一口氣......不過可能我唔係真係好中意佢
係呀....雖然我到而家都唔知對方發生咩事,我亦冇問分手既原因,不過我都冇所謂了~~但最搞笑既係,我地冇聯絡一個月後佢突然搵返我,佢問我點解冇block 佢whatsapp我心諗,分手就直接del contact,仲咁得閒block你咩......最好笑既係,我ex知道我一個人飛去大阪,話好想去旅行,問我可唔可以被佢join,同我一齊去旅行....痴線邊有人會同前度去旅行架
我其實都九成feel到佢想sp我佢同之前條女一齊咗七年散咗,我有時會懷疑佢未放得低,因為佢唔肯畀我add佢fb
親身經歷:先想殺人,後想自殺
每個人都會犯錯 有做得唔好嘅地方 每段關係都係一個學習 令自己變得更好同成長 真正啱你嘅人 係呢個時候出現 就會係right timing 同right person
始終愛情太多野我地無法控制 包括變心 所以唔好太將責任放係自己到
冇錯 就係咁嘅意思
其實可能冇對與錯呢...
日日喊,就黎三十歲男人老狗,原來我愛得深,失去後都可以好崩潰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞