其實分左手係咩心情?

370 回覆
0 Like 22 Dislike
已經唔知道有咩可以令自己開心
絲打係因為佢而想改變自己
咁佢對你都真係好緊要
好辛苦 分左一星期都仲好空虛
你同佢點相識呀?可能佢都有事苦惱當中呢
Unfollow la
睇完盞自己唔開心
成日唔出街,本身又冇咩好熟嘅朋友,完全冇傾訴對象屈到就嚟爆
真正嘅愛係唔需要刻意討好對方㗎 緣份都有時限 人嘅改變好難避免 或者過去嘅佢愛你某樣好嘅野 但後來佢又開始冇咁愛呢樣嘢 所以唔好自責 愛情係雙方嘅事 所以雙方對分手都有責任 你諗下佢有咩咁唔適合你 令你要去刻意討好
愛情有時係好殘忍 話不愛就不愛 但佢肯放手 對你黎講 都係一個解脫 因為你有機會去搵一個真正啱你嘅人 你都要相信 自己係值得被更適合 更好嘅人去愛 佢唔愛了 但係唔代表冇人唔愛你
就好似你係一件好靚 好珍貴嘅衫 但佢冇錢買你 所以就決定唔要 難到你要降低自己價值去迎合佢嘛
但有d野改唔到
如果佢真係有野煩緊呢 咁又可以點
冷靜緊?
入tg gp一齊傾下
有冇得入但我唔識比你,你可唔可以比我,我都好想傾
但我都想自己變得更好 就算係做其他人嘅女朋友
情緒長期都好down
我停止唔到諗起佢諗住打左陣機,睇左陣書,J 都打左幾次,忙一輪可以暫時抽離下,個人靜左落黎,結果成腦都係佢
抽離唔到,唔慣冇佢既生活,平時放工食飯時間通常都同佢瘋狂電話whatsapp,生活空間每處都充斥住佢,依家收工食飯一個人,返到屋企好靜,突然多左好多位,好空虛
每日返到屋企食完飯就同佢一齊煲劇,就算唔煲劇都會一齊打機,總會搵到野做
依家食完就on99 咁對住個mon,上youtube上連登禁禁禁,完全冇目的
可唔可以入埋
可唔可以加埋
唔想一個人,我想有班人keep 住傾。咁無咁辛苦
前幾頁有link呀
我到衣家都接受唔到分左手呢個事實,你話要我當返你係朋友,真心我真係做唔到啊。
分左就三個月,都仲係痛苦,唔敢成日搵朋友呻
但係自己屈住都唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞