有冇人見到iPhone 11搞成咁,黎緊已經打算買其他牌子

309 回覆
92 Like 383 Dislike
我本來一直用開and機,為左反送中轉左I phone
特登買多部SE 16GB,反正用完即將棄
佢講緊呢部樣衰掛
好撚柒喎
本來an機最後轉會iphone
仲用緊6s plus
最後一部有headphone jack
相機位,戴咗套唔覺,不過裸機就怪啲。應該機背整厚少少平咗相機,粒電又可以多啲
寧買舊機點都唔轉android
除非中共收皮
Xr有傳9月尾會出雙鏡頭仲要同價
9月中會出
淨係賣品牌都好大把買. ...
部6s plus鏡頭壞左半年,影出黎左上角會濛,google過話入塵會咁
就算咁,我都仲可以keep住用,本身就好少影相
有macbook, ipad pro, 做文書同較heavy嘅工作根本就唔會用iphone
唔打機,唔影相,根本我電話就真係打電話同send msg, 買部max都唔會同到佢功能

如果出se2, 我可能會考慮下
但冇左headphone jack係心理關口
雖然我普通都用bluetooth headphone
但有時唔記得差電,可以插線繼續用,headphone jack呢樣本身就係有用功能黎
好似話已經整厚咗
想問下應該等佢9月出新機先買xs 定宜家trade左部機加6499 換 xs好
唔一定,你可以支持 Google Pixel
唔打機剩係貪佢框連背防手汗兼mon 細就手
Note 10+ 啦
Google Pixel 啦
想問問假設9月20號開始首賣新iphone, 一般幾號可以walk in apple store買到新機
都可以視為:
野野要用隻手指先解到鎖
明明拎起部電話對住自己就得

利申:次次洗完手/出手汗/冬天手指爆擦/用濕紙巾抹完電話就用唔到touch ID
你攞去apple store換都係$3xx

3rd party 電隨時block
但我個mon 爆左,爆埋右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞