有冇人見到iPhone 11搞成咁,黎緊已經打算買其他牌子

309 回覆
92 Like 383 Dislike
我都係8
由6仔開始個鏡頭就突出嚟
大陸hack 唔到iphone
但一條usb 就攪掂你部andriod

你話呢
轉用華萎啦你 傻閪
佢iPhone後面99個cam我都用呀
垃圾
最後一部電話記得襟啲洗
google 可以一試嗎?
AN機啲電,吾洗1年就玩完
成個屎為咁既設計
多鏡頭唔緊要, 麻煩俾d心機設計, 而家傳言ip 11個樣真係樣衰到無人有, 連三星同罪大都靚仔過佢
支那公安一插線,android 任睇唔嬲,
再送兩個 支那app
6s 10.3.3 除左無位 運作良好
淨係呢樣野我都要買APPLE啦
iPhone 8
Battery capacity 87%
要小心用, 因為呢部真係最後一部有home 制, or 你買定多部, 到時壞用
我用左10年An機,我同你講,黎緊一定會轉Iphone!
呢代唔換住啦 未有5g同埋無大改款
2020先換機
暫時打機順load game 快過andriod所有機

from iPhone XS Max
認同
屌 我仲用緊IP6.....
大部份講個鏡頭既根本係點都唔會買既人

實際上十個有九個都戴個套,佢後面生成點好重要咩
更何況個電話你係睇個前mon又唔係睇住後面,真正在乎既有幾多人,個個SJ咩
前面M字額冇得走頂唔順都仲叫合理d

我唔係話佢唔樣衰,我都係會講SJ實激到彈返起身
不過IDFC,我唔係為個樣買iPhone,後面生成點唔影響我使用
之前部電話壞咗逼住換iPhone X

M字額真係好on9
仲要冇touch id 得 Face ID

部機擺枱面次次要拎起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞